Kedimin Yanağı

seliinkececi
seliinkececi

2912 Puan

Kedimin sağ yanağında sivilce boyutunda bir pütür olduğunu fark ettim bugün ve diğer yanağında yok. Işıkla bakmaya çalıştım fakat görünürde hiçbir şey yoktu sadece beyaz deri. Dolayısıyla fotoğraf atmam imkansız. Yanağını okşamayı çok sevdiğimden elimle hissederek fark ettim, dokununca herhangi bi saldırganlık da göstermedi acıdığına dair fakat yine de işkillendim. Ne olduğuna dair mantıklı bir fikri olan var mı acaba?

4 CEVAP

Benzer bir durum kedimin sırtında var. Küçük bir yer kaplıyor ama ele pütür pütür geliyor dediginiz gibi görünürde sivilce yok ama çocuklardaki konak denen şeye benzer bir durum söz konusu.Kepek gibi görünüyor tüylerin diplerine yapışmış. Vetten aldığım (başka bir amaçla) bir sıvı vardı onu sürüp yumuşatarak çıkarmaya çalışıyorum biraz biraz çıktı ama yine de var galiba hafta sonuna anca temizlerim. Sorunun ne olduğunu bulduğunuzda buraya yazarsanız ben de faydalanabilirim.

seliinkececi
seliinkececi

2912

@Atamorkedihastasi evet ben de kepek oldugunu dusundum cunku elimle dokundukca beyaz beyaz seyler gelmeye basladi. Ayni seyden soz ediyoruz sanirim. Bi dahaki veteriner ziyaretimde soracagim kasimda kisirlastirmayi dusunuyorum, buraya yazarim elbette tesekkurler yanitiniz icin.

Linsenpai
Linsenpai

117282

Bizimkinin boynunda vardı apse olduğu ortaya çıktı tedavi gördük. Bi kontrol ettirmekte yarar var

seliinkececi
seliinkececi

2912

@Linsenpai suan bakiyorum yok sanirim kepekti:) tesekkur ederim ama yine de

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 381 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR