Komik Bir Soru Olabilir Sjdjjdjx

Irms
Irms

1293 Puan

Kedilerim yerden soğuk alır mı? Mermere yatmasınlar diye elimden geleni yaptım hala mermere yatıyolar inatla

14 CEVAP

DoraFiko
DoraFiko

15662

Aynı şeyi bende düşünüyorum :) bizimkide balkon mermerine yatıyor üşüyecek diye yanına sıcak su torbası koyuyordum :) musluktan su içmeyi çok seviyor içtikten sonra lavabonun içine yatıyor. Üşüseler yatmaz diye düşünüyorum sert ve serin yerde yatmak istiyorlar bazen :) ama bende üşütecekler diye çok korkuyorum

betul18
betul18

4969

bizde mutfağın fayansında üşür diye kilim serdik yattığı yere klimin altına girip yine fayansa yatıyo az kalsın üstüne basıcaktım akşam bu kedilerde bi şeyler ters o kesin yani:)

Cemrecookie
Cemrecookie

2742

Soğuk alırlar ishal gaz gibi sorunlar yaşanabilir özellikle yavrularda tabi bünyeden bünyeye değişir

Guaidolce
Guaidolce

2130

Kedinin bünyesine göre değişir. Ne yazıktır ki bizimki de yumuşak yatağında yatmaz ve gider kutunun içinde yatar:) kedilerin öyle değişik huyları var :)))

Mapple2
Mapple2

2822

Endişelenmeyinnmm Onlar keyiflerine düşkünlerdir :) Canları ne istiyorsa onu yaparlar yerler oynarlar ve Keyifleri istediğinde sevgi verirler..

HillB
HillB

16165

Ben de çok düşündüm bunu. Çareyi kedi elbisesi almak da buldum, artık balkon mermerlerine de ince battaniyeyi katlayarak koyuyorum. Gözetimde tutmakta fayda var.

Irms
Irms

1293

Kedi kıyafetleri eziyet olmaz mı ya tasmayı bile takasım gelmiyo hatta takmıyorum artık alışır mı acaba tshirt falan giydirsem djdjejdjjd @HillB

HillB
HillB

16165

Hırçın değillerse deneyin kıyafet giydirmeyi, en azından kış boyu; ilkin istemeyebilirler ama alışacaklardır. Patilerinden değil de karınlarından soğuk alıyorlar maalesef. Kulak uçlarından anlıyorum ben üşüyüp üşümediğini.

HillB
HillB

16165

Bazen unutup kıyafetini yalıyor, hem komik hem de üzücü tabi.

Irms
Irms

1293

Birinin yatmayı çok sevdiği bir masa vardı onu her zaman yattığı yere koyduk diğerine de yattığı yere sandalyesini koyduk, keyüfleri yettiğince artık....

Irms
Irms

1293

Soğuk oluyor geceleri ya üşürler kıyamam keşke laftan anlasalar...

Irms
Irms

1293

Evhamlı olmak ;(

DoraFiko
DoraFiko

15662

Yalanmak istediklerinde strese girmiyorlar mı peki kıyafetli olduklarında ? Günün bi kısmını yalanarak geçiriyorlar çünkü. :)

HillB
HillB

16165

Ben kısırlaştırdığım için zaten yakalık yerine kendi yaptığım elbiseyi giydirmek zorundayım, dikişleriyle oynamasın diye. Üstüne de üşümemesi için kıyafet almıştım. Giydirirken istemiyor hala ısırıyor ama onun iyiliği için. Maalesef şu anki oturduğum ev doğalgazlı değil.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 486 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79764 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR