Kedim Mamasını Yemiyor

betultekin02
betultekin02

6609 Puan

Herkese merhaba. Dün yapılan idrar tahlili sonucunda kedimin sistit olduğunu öğrendim. Veteriner hekimimiz Virbac'ın urology 1 mamasından verdi. Dün akşam veterinerden gelince mamasından yedi ama bugün bu saat oldu mamayı ağzına sürmedi. Eski mamasıyla karıştırmayı denedim diğerinin kokusunu alıp kaçıyor bu seferde. O mamayı kesin yemesi lazım ama napacağım bilemedim. Mecbur kalması için diğer mamayı hiç vermemek daha iyiymiş sanırım ama aç bırakmak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Kedi çeşmesi de sipariş edeceğim çabucak toparlaması için.

3 CEVAP

uzumkitty
uzumkitty

2758

eğer yemiyorsa yaş mama ile karıştırıp verin öylede yemezse aç kalınca mecbur yiyecek

HillB
HillB

16165

Evet, kediler istemediği şeyleri kabul ettirmek çok zor maalesef. Benimki de yemiyordu, elimle yedirdiğim zamanlar oldu.
İçgüdüsel olarak aç kalınca mecbur yiyecektir.

betultekin02
betultekin02

6609

Bir süre başka hiçbir şey yememesi gerektiğini söyledi hekim o yüzden yaş mamayla karıştırmadım. Kendi mamasıyla dayanamayıp karıştırdım çok az yiyip odama gitti oraya çıkarmış mamayı ????‍♀️ Enerjisi yerinde ve bir sorunu yok gibi duruyor. Yarına kadar böyle devam ederse yeniden gideceğim veterinere. Kan tahlili, röntgen ne gerekiyorsa yaptıracağım. Tanınmış ve çok iyi başka bir hekimle de görüştüm. Rahatsızlığının ciddi olmadığını ve rahatlıkla atlatacağını söyledi. Şımarıklığından yemiyor sanırım mamayı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 380 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR