Yavru Kedi Kuru Mamaya Gecis

merhaba arkadaslar,
6 haftalik yavrum var. 3 haftalikken buldum zorlu surecler geciriyoruz basimizda mantar belasi da var. bu surecte vet hekim kuru mamaya gecebilcegini bagisikligini guclendirmek icin iyi beslenmesi gerektigini soyledi. ben de mama aldim fakat yas mamayla karistirsam bile yemiyor. su da islattim yemiyor. ac kaliyor ama yine yemiyor. ya yas mama istiyor ya da vetten aldigim anne sutunden istiyor. uzuluyorum ben de veriyorum ama yeterli olmuyor tabi ki. yardimci olabilir misiniz kuru mamaya nasil alistirabilirim?

3 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Aslında kedi sut tozu mamadan daha iyi gelir kediye. Mantar da bağışıklik düştüğü icindir muhtemelen. Bir dr 6 haftalık zaten, rn azindan 8 haftalik olana kadar kullanim bence. Hatta 10 hafta bilr olabilir çünkü süt tozu annenin yerimi tutmuyor yinede.
Benim tavsiyem imkanınız varsa daha iyi bir Veterinere danışmak. Yoksa da dediğim gibi 2-3,5 ayını doldurana kadar sute devam etmesi. Çoğu kedi 2 veya 3 aylikken kesiliyor sütten.

Eliiiifff
Eliiiifff

2692

Et suyu veya tavuk suyuyla tatlandırmayı da deneyin ya da mama değiştirin bebek kediler için royal canin markasının maması var ona bakabilirsiniz :)

evimde baska kedimde var. onu da 5 haftalikken sokakta bulmustum. 6. haftasinda mamaya gecirmistim ve sorun yasamamistik o yuzden sormak istedim tesekkur ederim verdiginiz fikirler icin :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 278 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR