Reflex Kitten

eslemkaya
eslemkaya

3904 Puan

Merhaba, 7 aylık kedime 5 aydır reflex kitten mama kullanıyorum. Maddi gücüm ancak bunu karşılıyor. Ama mama hakkında internette oldukça kötü yorumlar var. Çok üzüldüm sizce ne yapmalıyım? Ayrıca kedime günde bir öğün yaş mama veriyorum mutlaka bu da mı yanlış?

3 CEVAP

ferhat05
ferhat05

15802

Siz herhangi bir sorun görmediyseniz sıkıntı yoktur. Ben prochoice kullanıyorum. reflex 1.5 kg = 30 tl, 15 kgsi 300 tl. Prochoice kitten 15 kg de 300 tl oluyor, aynı maliyet. Eğer aklınıza yatarsa prochoice kullanmanızı tavsiye ederim. İçerik açısından, fiyat açısından gayet iyi ve sokak kedileri de dahil olmak üzere bütün kediler severek yiyor. 15 kg yaklaşık 10-12 ay gider.

ferhat05
ferhat05

15802

Her gün yaş mama vermeyin. Daha sonra kuru mamaya sırt çevirir. Haftada bir verin.
Fast food (hamburger, pizza) bize neyse yaş mama da onlar için aynı. Alıştırırsanız bu sefer yaş mama vermeyince ağlar. Ve obez olabilir bizimki gibi ????

Themis_hy
Themis_hy

1119

Şu ana kadar reflex mamadan kedinin zarar görmemesi ilerde zarar görmeyeceği anlamına gelmiyor malesef. Sadece reflex değil lider pet foodun tüm mamaları berbat. Sözde üst kalite dedikleri spectrum da dahil.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 258 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR