Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Bu kedileri her gün günde bir defa yaş mamayla kuru mamayı karıştırarak besliyorum. Maddi açıdan sadece günde 1 defa yapıyorum, bazen ciğer pişirip veriyorum. Sizce yeterli midir? Maddi olanağım olsa günde 2-3 defa veririm ama memleketin durumunu biliyorsunuz. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kafa dengi biri var mi mahallede? Bizim sokagimizda bi tanidigim var. Yaklasik 10 civari kedi var. Sabah o besliyor aksam ben besliyorum. O sekilde anlastik.
Hayır gayet normal hatta ya mama verecegniz parayla kuru mama alin derim daha çok can beslersiniz. Ayda 1-2 yas mama vermeniz daha iyi olurm hatta evde kendi yaptığınız yas mamayi vermeniz daha ekonomik olur :)
Hangi kuru mamayi veriyorsunuz?
Ben yaş mamayı haftada 1 kere veriyorum.
Ben haftada bir kasapları dolaşıp çöpe atacakları kemik, deri vs kısımlarını toplayıp iyice kaynatıyorum sonra da ekmek doğruyorum içine. Deneyebilirsiniz. Çoğu yer para almıyor bunlar için, hem de bol bol doyuyorlar
Aslında sadece kuru mama yeseler günde 2 defa besleyebilirim ancak yaş mamayla karıştırdığım zaman yiyorlar.
Kedimin kuru mamasından, matisse
Toparlandığım zaman onlarada ayrıyetten bir mama almayı düşünüyorum daha uygun fiyatlı. En azından daha fazla vermiş olurum.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.