İyi Akşamlar Arkadaşlar, Mahallemdeki 3-4 Tane Kedi Var

suleren
suleren

13542 Puan

Bu kedileri her gün günde bir defa yaş mamayla kuru mamayı karıştırarak besliyorum. Maddi açıdan sadece günde 1 defa yapıyorum, bazen ciğer pişirip veriyorum. Sizce yeterli midir? Maddi olanağım olsa günde 2-3 defa veririm ama memleketin durumunu biliyorsunuz. Siz ne düşünüyorsunuz?

8 CEVAP

Bikedi
Bikedi

13753

Kafa dengi biri var mi mahallede? Bizim sokagimizda bi tanidigim var. Yaklasik 10 civari kedi var. Sabah o besliyor aksam ben besliyorum. O sekilde anlastik.

Zeynepulku
Zeynepulku

125711

Hayır gayet normal hatta ya mama verecegniz parayla kuru mama alin derim daha çok can beslersiniz. Ayda 1-2 yas mama vermeniz daha iyi olurm hatta evde kendi yaptığınız yas mamayi vermeniz daha ekonomik olur :)

Zeynepulku
Zeynepulku

125711

Hangi kuru mamayi veriyorsunuz?

alabalik32
alabalik32

13406

Ben yaş mamayı haftada 1 kere veriyorum.

Linsenpai
Linsenpai

117282

Ben haftada bir kasapları dolaşıp çöpe atacakları kemik, deri vs kısımlarını toplayıp iyice kaynatıyorum sonra da ekmek doğruyorum içine. Deneyebilirsiniz. Çoğu yer para almıyor bunlar için, hem de bol bol doyuyorlar

suleren
suleren

13542

Aslında sadece kuru mama yeseler günde 2 defa besleyebilirim ancak yaş mamayla karıştırdığım zaman yiyorlar.

suleren
suleren

13542

Kedimin kuru mamasından, matisse

suleren
suleren

13542

Toparlandığım zaman onlarada ayrıyetten bir mama almayı düşünüyorum daha uygun fiyatlı. En azından daha fazla vermiş olurum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap