Nd Geyik Etli, Elmalı, Kabaklı Mama

Sinozan
Sinozan

1746 Puan

Arkadaşlar kızımda cilt sorunu var ve bir seneyi geçti sürekli yeni şeyler deniyoruz. Veteriner yeni protein deneyelim dedi geyik tercih ettik. İştahla yiyor ve nihayet kilo vermesi durdu çünkü r.c. kısır kedi mamasını sevmiyordu. Ancak dışkı hem ishal şeklinde hem de çok kötü kokuyor. Dayanılır gibi değil. Fark edince kalan royal canin ile karıştırdım, hafif ishal durdu ancak buna devam edemeyeceğim. hem bütçe hem de bu durumdan dolayı.


Sormak istediğim bu mamayı kullanıp içi çürümüş gibi ishal olan başkaları da var mıdır? Lütfen bilgi verir misiniz? Tahılsız, elma ve kabak? Bunlardan biri ishal ediyor bu sebeple paket bitince başka kullanmayacağım.

6 CEVAP

Buketbayraktar
Buketbayraktar

15606

Mamayla ilgisi olmayabilir mama değişimi de ishal yapabiliyor. Karıştırarak devam edin sonra eski mamayı azaltın o şekilde düzene girebilir

Buketbayraktar
Buketbayraktar

15606

Şimdi baktım Nd sonrası ishal ile ilgili sorular var bir Google dan aratın nd mama ishal diye belki yardımı olan bir şey çıkar oradan

Sinozan
Sinozan

1746

çok teşekkür ederim

Themis_hy
Themis_hy

1119

Önceki mama değişimlerinde yeni de eski de tahıllı mamaysa ondan ishal olmamıştır. Nd tahızsız olduğu için tahıllıdan tahılsıza ani geçiş ishal yapar, normal. 1 hafta 10 gün karıştırarak verin. Hergün yeni mamanın oranını artırarak.

Sinozan
Sinozan

1746

çok mama değişimi oldu bir senedir ve hiç böyle bir şey yaşamadık. uzun tüylü ve hep arka kısmına dışkı bulaştırıyor. hem kendi rahatsız oluyor hem de temizlettirmiyor. hava soğuk olduğu için su fazla içmiyor. endişe üzerine endişe yaşıyorum.

Sinozan
Sinozan

1746

bugün 12. gün maması hala karışık. sanırım biraz daha zamana ihtiyacımız var. teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 335 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR