Kedim Pencereden Atladı (Veya Düştü)

Mrszaa_
Mrszaa_

2034 Puan

Öncelikle merhaba, 1. Katta oturuyorum. Aşağı kata yemek yemeye annemlere gittim. Komşumuz kedimin dışarda olduğunu söyledi, ardından kedim koşturarak yanıma geldi ama pencerelerde sineklik var ve bütün pencereler kapalı. Kapı kilitliydi. Eve girince tuvaletin kapısını açtığını, havalandırma pencersinden dışarı çıktığını anladım. Herhangi bir sorunu yok gibi ama sonradan sorun çıktığı oluyor mu böyle durumlarda?

6 CEVAP

Zeynepulku
Zeynepulku

122955


  1. Kat çok yuksek değil ama betonda belki iç kanama vs olabilir. Siz yinede bir vet hekime götürün içiniz rahat etmezse

Ozge00
Ozge00

131723

Yürümesinde sıkıntı, patiye basamama vs olur zaten anlarsiniz zedelenme olursa

Mrszaa_
Mrszaa_

2034

Kırsal kesimde yaşıyoruz. Zemin beton değil, toprak ama şimdi balkondan baktım tuvalet penceresinin altında üst üste konmuş uzun tahtalar var. Düşme/atlama mesafesini daha kısa olmasını sağlamış ama patisinde zedelenme tarzı birşey olursa diye endişelendim.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kisir degilse kacar surekli, ama kisirlastirip arada salabilirsiniz kontrollu olarak. Kossun oynasin. Tabi bahce guvenliyse

Mrszaa_
Mrszaa_

2034

Kedimiz kısır. Önceden salmıştık gezsin dolaşsın diye ama kayboldu. 18 gün dışarda kaldı yavrum. Bulamadık. Sonra annem şans eseri üst caddede buldu. Yani anlayacağınız salamıyorum kaybolacak diye. Tasma ile çıkıyorduk. Havalar soğudu diye birkaç gündür çıkmıyoruz dışarıya. O yüzden kaçtı tahminimce.

seliinkececi
seliinkececi

2912

kedinizi evde tutmak istiyorsaniz eger kacmasin istiyorsaniz evden cikarmamalisiniz hic, cunku malum onumuz kış ve disarisi kışın nasil oluyor bilmedigi icin kacabilir, soguktan donar yavrucak. sokagi ev kedileri cikip oynayacak bir alan olarak gorebilirler evde karinlari doyuyor cunku. tavsiyem cikarmamaniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 281 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR