Sahipleneceğim Kedi Büyümüyormuş. Lütfen Bilgisi Olan Fikrini Belirtsin!

ecetpc
ecetpc

927 Puan

sahipleneceğim kedi yaklaşık 2,5-3 aylık kardeşleri annesi gayet sağlıklıymış. ama benim bu minik büyüyemiyormuş. kardeşleri şuan onun 2 katı falanlarmış. veteriner hekimleri gayet sağlıklı olduğunu, sadece böyle akranlarına göre minik olduğunu, olacağını söylemiş. sizce bir sağlık sorunu falan var mıdır? ilk kedim olacak o yüzden biraz seçici davranıyoruz ilk deneyimimde de kedicik yanımda melek olsu istemem. lütfen bilgisi olan cevaplayabilir mi. şimdiden teşekkürler.

4 CEVAP

ecetpc
ecetpc

927

hepinize çok teşekkürler bugün veya yarın sahipleniyoruz :) Şans dileyin.

Milahs
Milahs

1198

Kedi büyümüyor değildir, anne sütünü kardeşlerinden az aldıysa gelişimi yavaş olabilir diğer akranlarına göre yavaş büyür ama ben yavaş büyümesinin sorun olacağını zannetmem arkadaşımın sahiplendiği kedi de terkedildiği için anne sütü içememişti ve süt tozunu da çok içmemişti bu yüzden çok yavaş büyüyordu ama çok şükür hiç bir sıkıntısı olmadı.

Salihaylmz
Salihaylmz

20783

Benim kedim de doğru dürüst anne sütü almadı o yüzden diğer yaşıtlarına göre ufak tefek olacakmış. Anne sütü yerine kedi sütü kullanıyoruz (annes sütü gibi vitaminli değil sonuçta) Yani büyümeyecek değil sadece minyon tipli olacak. normal kediye göre daha takviyeli besinli vitaminli yiyeceklerle büyütmeniz gerekecek

cansuuranus
cansuuranus

12689

Benım kedımde mınyon bı kedı 8 aylık bı kedı gorsenız 5 aylık anca dersınız . Cok vet. Gezdım triodlerınden tutun butun horman testlerını t3 t4 yaptrdım. Hıcbı saglık sorunuda cıkmadı cok sukur gelısımını tamamlıyordur o dedıler. Anne bıraz mınyondu bızde bızımkıde ona cekmıs . Saglıgıyla ılgılı bı sorun olcagını sanmıyorm . Bence dahada sevımlı oluyorlar zaten :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 333 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81435 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR