İçimi Dokmek İstedim

Berrefilizzz
Berrefilizzz

14693 Puan

Hiç birşeyi kötülük için yazmıyorum burda elimden geldiğince insanlara yardimci olmaya çalışıyorum hiç bi zaman kimseye hava atmak gibi amacım olmadı neyse ki buraya ne zaman bı soru yazsam yanlış anlaşılıyor o an oraya yazmak istedigim saksı da olmadığını belirtmekti bu kadar kötü kalpli olmanızı gerektiricrk şey ne yani neden yazdiğimi anlattim herkes üstüme geliyor şu ana kadar kimsenin sorusuna kotu birşey yazmadım ama nedense bana herkes düşman gibi yanlış anlaşılma olmuş bu kadar uzatmanizi anlayamiyorum burda sürekli kedimin cinsi falan ne diye soranlar var o zaman onlarda mi hava atmış oluyor ki burda biri hava atsa da ben karışmam kimseye karşı ne kinim var ne dusmanlığım cidden şu an o kadar üzüldüm ki ya bı insanın kalbini kırmak bu kadar kolay mı ya diyebilirsiniz ki uslubunuz yanlış keşke böyle yazmasaydiniz anlardım resmen dalga geçiyorsunuz ve hiç hoş değil dünya 2 günlük yani gerek yok evet hata yaptım hepinizden özür dilerim hediye gelen yazdığım için sadece içimi dökmek istedim lütfen anlayın yanlış bir cümle kurdum bu kadar linclemek kalp kırmak dalga gecmek niye?

32 CEVAP

Mapple2
Mapple2

2822

Anlamak masraflı iştir , emek ister , gayret ister , samimiyet ister.. Eh yanlış anlamak kolaydır ,biraz kötü niyet biraz da yetersizlik kâfirdir..


Takılmayın insanların söylemlerine , esprilerinee , hakaretlerine , alkışlarına , takdirlerine.. Herşeye Herkese rağmen gülümseyin :)


MeowNotee
Türk Dili gariptir.. Çekimi Gerimi İtemi Boldur Bollll

Bikedi
Bikedi

13753

Sorunuza ve yorumlara baktim. Size saka yspmis ve bunu belirtmis. Kotu niyetle yazmamislar anlasilan. Bu kadar uzmeyin yipratmayin kendinizi.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Bu kadar hassaslıkla yaşanmaz yalnız, bunu çözmeye bakın. Kimsenin size karşı bir kini, garezi de yok ayrıca. Bir hakaret, kötü bir kelime mi var yazdığımda, ciddi yazılmış bir şey bile değil. Neyse size hayatta kolaylıklar dilerim, umarım biraz rahatlamayı başarırsınız.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Yahu kazığa bağlayıp yakın bari, bu nedir ya ne kötü kalpliliğimiz kalmış ne saçma sapanlığımız. Nerde linç var acaba gösterin bakalım, sorusuna da cevap vermişiz gayet de. Millet alınmaya yer arıyor ya, osuruktan nem kapmayın kardeşim, herkeste bir gerginlik bir ciddilik peh peh peh Buckingham sarayı sankim :)

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

şakadan anlamıyosunuz cidden

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Bilmem sorudaki cevabınızdan dolayı üstüme alındım galiba, ama diğer arkadaşlar da kötü bir dememiş ki. Ne olmuş şakalaşmışlar biraz gülün geçin.

bademthecatt
bademthecatt

122203

Şaka yaptık cidden bunu yazmana çok şaşırdım bende sadece bana hiç gül alınmadı dedim seni kırıcak veya rencide edicek tek kötü yorum bile yapmadım cidden bir değişik olmuş herkes :D

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

şaka yaptık diye kötü kalpli bilgisiz cahil olduk yakında kabak da oluruz (nolur hatırlayan bi iki kişi çıksın)

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

ANLADIM KARDEŞİM SANA DEĞİL BAŞKASINA YAZDIM, ELLIIS KİŞİSİNE


Ay böyle yazmak çok rahatsız ediciymiş öf

bademthecatt
bademthecatt

122203

Saldırmıyoruz sen niye her şeyi yanlış anlıyorsun yada bu kadar alıngansın hiçbişey demedik hem cahil olduk hem kötü kalpli hem saldırgan tövbe yarabbim bu alınganlıkla çok zor tanımadığınız insanları bu kadar takmayın gülün geçin :D

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Kabak unutulur mu beyza, kabağın mevsimi de geldi zaten

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

ah ah o gecelere dönelim nolur gülmekten karnıma ağrılar girmişti hazır mart yaklaşıyoken bi se izdivaç patlatalım

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Bu sene izdivaça en küçük oğlumla katılıyorum hadi bakalım, oğlanlar üçlendi

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

hadi bakalım torunlarımı katıyorum işin içine 3 güzel kız

bademthecatt
bademthecatt

122203

Kabak gerçekten unutulmazdı hep erken uyuyordum petlebi yüzünden uyumamaya başlamıştım olay kaçmasın diye :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1131 Görüntüleme
  • 32 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81996 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR