Kopeklerden Korkan Kedili Eve Kopek Sahiplenmek

Osubusu
Osubusu

1142 Puan

Merhaba, bir suredir kopek sahiplenmeyi dusunuyoruz. sorum su kedim kopeklere karsi saldirgan davraniyor ozellikle ufak tipteki kopeklerin ustune atliyor, buyuk kopekleri gorunce ise cok fazla kabariyor ve geriliyor. aslinda ayni sekilde baska kedilere de saldiriyor. komsularimizin kedileri cok sakin oldugu halde benim kedim hep onlara saldiriyor. sizce kedi ya da ozellikle kopek sahiplenmem yanlis bir karar mi olur? kedilerle birlikte buyumus kopek ilanlarina bakiyorum ama eve gelince bunu atlatabilir miyiz hic bilmiyorum. bir cok kediyle kopek alistirma videosu izledim ama bu durumdan hic bahsedilmemis. insanlara karsi mizaci cok iyi hic korkmaz ve hep sevecen davranir evde bize karsi da oyle aslinda 2 yasinda ve bize hic saldirgan bir tutum izlemedi.

4 CEVAP

ferhat05
ferhat05

15802

Bizim kedi de kendinden küçük bütün kedilere hırlayıp saldırıyor. Yaşıtlarına ve kendinden büyüklere de sırnaşıp duruyor. İnsanlara da öyle. Köpek alırsanız ilk 1 ay zor olur sizin için. Ama bi veterinere de danışın. Arayıp soradabilirsiniz. Durumunuzu anlatın eminim yardımcı olur. Kendi veterinerinizi ararsanız daha iyi olur.

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Saldırgan olan taraf köpek olsaydı sorun çok daha kolay çözülürdü ancak saldıran kedi ne yazikki kediler köpekler kadar kolay alistirilamiyor biraz daha başlarına buyruklar bu yüzden köpek almanızı tavsiye etmem. Ancak önce bir arkadaşınızın yada tanidiginizin bir köpeğine 1 hafta gibi bir süreliğine sizde kalmasını isterseniz ve alistirabilirseniz. Köpek sahiplenmek için engeliniz kalmaz

Osubusu
Osubusu

1142

tesekkur ederim aslinda yarin gidiyoruz veterinere asisi icin soracagim cevabini yazarim buraya. ama bu konuyu tecrube etmis birine denk gelirsem yorumlarini duymak isterim. malesef yasadigim yere yeni tasindim pek cevrem yok. komsularimin cogunun kopekleri var mesela yan komsumun ufak turde bir kopegi var ne zaman bahceye cikarsalar gidip bahcenin orada onu rahatsiz ediyor. kopeklere alismasini cok istiyorum insanlara huzursuzluk vermesinden korkuyorum. bir defa evimize kopekli bir aile geldi onlarin ufak ogluna saldirirken ben kurtarmaya calistim ve elimi biraz parcaladi. baya sinirleniyor gorunce

Osubusu
Osubusu

1142

veterinerle konustuk olmaz demedi. sadece sahipleneceginiz yerden deneme suresi isteyin 1-2 haftalik bir sure icinde uyum saglamasi lazim dedi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 463 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR