Hangi Mama ?

kbrdgnnn
kbrdgnnn

635 Puan

Merhaba, Herayı sahiplendiğimizde 2,5 aylıktı ve proplan mama yemeye başlamıştı. Biz royal canin mother&babycat mama ile devam ettik. Çok severek yedi, veterinerimizde iyi bir mama olduğunu söyledi. Fakat sonra royal caninle ilgili olumsuz yorumlar okuyunca 4. Aydan itibaren ND narlı tavuklu kitten mamaya başladık. Yeme konusunda hiç sorun çıkarmadı keyifle yiyor fakat tahılsız mamalar ile ilgili de olumsuz çok yayın görüyorum. Uzun vadede yarattığı böbrek sorunları vs. beni korkutuyor. Bir kaç ay sonra yetişkin mamasına geçeceğiz ve ben hangi marka kullanmalıyız, tahıllı mı olmalı tahılsız mı çok kafam karışık. Acana, orijen gibi mamalara da bakıyorum ama gerçekten kafam çok karışık. Royal caninin cins kediler için, tüy sağlığı için vs. Mamalarının olması da ilgimi çekti ama burada herkes royal canin karşıtı 😁 yardımlarınızı bekliyorum

6 CEVAP

FeyzaZeynep
FeyzaZeynep

2887

Nd nin az tahilli mamaları var deneyebilirsiniz bizimki çok beğendi.

Petlover34
Petlover34

103334

Populer olan bütün mamalarla alakali olumlu olumsuz yazilar var. Cogu yerde orijen vs toplatildigini da okuduk. Degistirerek kullanmayi dusunuyorum ben. Ayni markaya sabit kalmak sacma geliyor bana.

angorakedi
angorakedi

1163

Böbrek problemi protein içeriğinin yüksek olmasındandır, tahılsız olduğundan dolayı olduğunu sanmıyorum.

Ozge00
Ozge00

131723

Cinse özel mamalar bi satış tekniği, bence, diğer mamalardan farki yok içeriği acip baktığınızda.
Rotasyonlu olarak kullanabilirsiniz mamalari.
Az tahilli olmasi daha iyi bence.

kbrdgnnn
kbrdgnnn

635

evet hepsi için olumlu olumsuz çok yorum var. bende farklı markalar mı denesek diye düşünüyorum ama mama değiştirmek sorun yaratır mı emin olamıyorum.

Petlover34
Petlover34

103334

o kediden kediye degisiyor sanirim arkadasimin kedisi 2 yilda proplan royal instinct acana nd hepsini yedi ne kustu ne ishal oldu veterinere rutin asilari icin gidiyor masallah :) bazisi da hemen ishal oldu diyor. Aromalarini degistirebiliriz en azindan ;)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 389 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.355 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR