Yeni Kedimiz Diğer Kedilerimize Çok Sert Davranıyor

nhazalsahin
nhazalsahin

4506 Puan

Yeni bir kedi sahiplendik(erkek) evde iki tane de dişi kedim var hepsi 6 7 aylık civarı erkek kedi diğerlerine aşırı sert davranıyor canlarını acıtıyor üstlerine sert bir şekilde zıplıyor ne yapabilirim bu konuyla ilgili

4 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Erkek kedilerin oynama tarzı bu pek bir şey yapamazsınız maalesef. Bizim evi bir görseniz dövüş sanatları müsabakası gibi :)

Mapple2
Mapple2

2822

Yaşasın Ataerkil Toplumların Üyesi :d Erkek kediler mizaçları serttir.. Sosyal statüko Cinsiyet ifade eder ama zamanla yumuşar En çılgın dönemleri :) şimdilik Oyun Oyun yalnızca Oyun..

ayliny
ayliny

2042

Bu hayvanların karakteriyle alakalı bir durum. Çok zarar verir bir şekildeyse sahiplendirmek zorunda kalabilirsiniz. Bende aynı sorunu yaşamıştım bir arada tutamıyorduk yan yana bıraksam kedim yaralanıyordu. Kendi başına çok uysal bir kediydi ama başka kedilere karşı çok sertti. Bir süre gözlemleyin eğer diğer kedilerinizinden oynamayı/nasıl davranmayı öğrenemiyorsa kalıcı olabilir. Yeni kediyi diğer kedilere saldırmaması için kendiniz oynatarak yorabilirsiniz böyleyece onlara saldıracak enerjisi kalmayabilir. Evde ki diğer kedilere saldırdığında orta boyutlu bir peluşu önüne verebilirsiniz. Bunlar bizde işe yaramamıştı biz bir yakınımıza sahiplendirdik ama siz deneyebilirsiniz. Bu arada erkek kedilerin oynama şeklinin bu olduğuna katılmıyorum çevremdeki herkesin neredeyse erkek kedisi var benim ilk kedimde erkek ve aşırı uysallar, sakinler, oyun dozajlarını biliyorlar.

nhazalsahin
nhazalsahin

4506

Umarım zaman geçtikçe biraz daha uysallaşır :) teşekkür ederim yanıtlar için

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 281 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR