Mama Çeşitliliği

tahare
tahare

665 Puan

Merhabalar. 4 aylık bi van pisim var. Dişi. Önceki kullandığım mama royal canin. Deneme amaçlı bona cibo aldım ve bin pişmanım. Acaba tekrar royal canine mi dönsem yoksa daha iyi tüy dökmesini engelleyen(az da olsa) mama mı bulsam tavsiyelerinizi bekliyorum. Not:kuru mama yerken kızım ben acıyorum takır tukur ses geliyo çözümü olan varsa ayrıca paylaşmasını isterim.

5 CEVAP

tika_waylan
tika_waylan

13980

Bonacibo bazi kedilere iyi geliyor bazilarina degil. Ben oyle anliyorum. Cok memnun olan ya da hic memnun olmayan var sanirim kediye uyan iyi bir mama bulunca onu degistirmemek en iyisi benimkine Pro Plan iyi geliyor degistirmiyecegim tuy dokumu icin de her gun tariyorum omegali kedi odulleri veriyorum.
Bazen Pro Plan'a az miktar Acana karistiriyoruz. Biraz da Orijen var evde onu da biraz zaman gecsib azar azar karistiracagim kedinize Royal canin iyi geldiyse ona Royal Canin verin. Evet Royal Canin icin de kotu seyelr soyluyorlar ama bazi kedilere de iyi geliyot.
Ben N&D, Brit Care, disi ve hareketliyse Acana Orijen'i oneririm ama nolursa olsun bir anda degil yavas yavas gecis yapin eski mamayla karistirip ani mama degisimi tuy dokumu kusma, ishal, kabizlik vs yapabiliyor

Puppy730
Puppy730

112805

Lütfen tahılsız mama kullanın. Farkı göreceksiniz.

Royal canin kullanabilirsiniz en az dışkı çıkışı ve kokusu az olan mamadır tavsiye edeilirim

aycacetin2472
aycacetin2472

13340

Kıtır kıtır ses gelmesi gayet normal merak etmeyin

tahare
tahare

665

Teşekkür ederim. Royal canin ile tekrar devam edeceğim:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 799 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82.959 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR