Köpeğim Çok Hareketli Ve Emirlere Uymuyor Yardım!

GAMZEMETE
GAMZEMETE

329 Puan

Köpeğim maltase terrieri 5 aylık. İlk başlarda çok iyi anlaşıyorduk tuvalet ve temel itaat eğitimini çok erken öğrendi ama son 1 haftadır hiçbir öğrettiğimizi yapmıyor evde tek bırakırken zorlanıyoruz geceleri uyumuyor sürekli oyun istiyor havlıyor her yere kakasını yapıyor ısırıyor sorun nedir anlamadık dışarı da çıkaramıyoruz aşıları bitmediği için önerisi olan var mı ?

4 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Sorun yavru olmasından kaynaklanıyor. Yavrular çabuk öğrenir ama unuturlar. En bastan sabırla tekrar başlayın. Kasları gelişene kadar öğrense bile kazalar olacaktır. Kaslarının gelişmesi 1 yaşını bulabilir.Bu kadar küçük bir yavru evde tek başına bırakılmamalı bence.Oyun istemesi vs. de çok normal.
Aşılar 4 aylık gibi bitiyor diye biliyorum ama Veterineriniz daha iyi bilir tabi

GAMZEMETE
GAMZEMETE

329

Teşekkürler cevabınız için. unuttuğunu düşünmüyorum bence haylazlıktan yapıyor hep kendi istediği olsun istiyor liderliği mi kaptırdık anlamadım dışarı çıkarmak için gün sayıyorum ancak veterinerimiz 2 ay daha çıkamayacağını söylüyor

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bence gayet normal bunlar. Bebek işte, mizmizlanip istediğini yaptırmaya calisabilir. Birde cok tatlı olduklarının farkındalar bence.
Siz zor olsada ona izin vermemeye çalışın:)
İlk defa 7 aya kadar çıkamayacağını soyleyen veteriner duyuyorum. Çok şaşırdım. Asilar arasına bunyesine ağır gelmesin diye zaman koymaya mi çalışıyor acaba?

GAMZEMETE
GAMZEMETE

329

Karma x2 bronşinx2 coronax2 ve kuduz yaptırıyoruz 20şer gün arayla iki aşıyı aynı anda yaptırmıyoruz muhtemelen dediğiniz gibi bünyesine ağır gelmesin diye olabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 910 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR