Köpek Yaşam Alanı

GAMZEMETE
GAMZEMETE

329 Puan

köpeğinize nasıl bir yaşam alanı sunuyorsunuz? Evde mi bahçede mi bakıyorsunuz? Mesela evde tek bir odada mı kalıyor yoksa serbest her yerde takılıyor mu ? Geceleri odaya kapatıyormusunuz? Köpek sahibi pek tanıdığım Yok bişeyleri yanlış yapmamak adına fikir edinmek istedim.

7 CEVAP

Kopeginden ne bekliyorsun once buna karar ver terligimi geyirsin onu yapsin bunu yapsin diyorsan egitime gonder.yok benim kopegim kopek gibi olsun diyorsan iki kopegim var ikiside pitbull.ve evin her alanini serbestce her zaman kullandilar sevgi vermekte sınır tanimadim. Tabi onlarin ihtiyaci olan hersey oncelikli kemirme ihtiyaci tuvalet ihtiyaci ve evin duzeni herseyi onlara gore ayarladim.hergun 8 km yol yuruyorlar bu yagmurdada firtinadada ayni hic degismez. Kemirme ihtiyaclari icin oyuncaklar ve kemikler var deriden her zaman onlerindedir su kaplari hic bos degil ve onlari aldiktan sonra bahceli bir evde yasamaya basladik.bahceli ev olmasi onlari yuruyuse goturmeme nedenim asla olamaz 5 yasindalar bir gun cikarmadigim olmadi daha.sevgiyle ve belirli kurallari verirseniz ogretirseniz o sizi zaten patron olarak goruyor.aranizdaki bag cok onemli. Iki pitbull um var iyiki varlar cok itaatkarlar onlarla her sn benim icin super

GAMZEMETE
GAMZEMETE

329

Teşekkürler cevaplarınız için benimde 5 aylık terrierim var bi odayı ona ayırdık yatağı var ama nerde isterse orda yatıyo evde tek kalacağı zaman ya da geceleri odaya kapatıyoruz ancak gün içinde evin her yerine hakim bazen canı odaya girmek istemeyince baya zorlanıyoruz özellikle geceleri. Yalnız kalma konusunda önerilen birçok şeyi denedim ancak olmuyor acaba tek odaya kapatmakla hata mı ediyorum dedim bu sefer de bizi uyutmuyor ne yapacağımızı şaşırdık bu aralar.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Gamzemete
Alan kısıtlaması yapmak istiyorsanız bu sizin yaşam alanınızdan bağımsız,sizinle olamayacağı şekilde olmalı. Siz evde yokken ,uyurken yani onunla ilgilenemediğiniz zamanlar sizin bulunduğunuz yerde ,sizi görebileceği şekilde köpek kafesinde durabilir. Köpek kafesine köpek hapsetmek olarak düşünmemesi için doğru olarak alıştırılmalıdır.Bu konu hakkında Kral Köpek Ailesinin videosunu tavsiye ederim

samual
samual

310

En doğru olanı köpek kafesidir özellikle yavruyken. Köpeği güvenli ve kontrol altında tutar tuvalet eğitimini daha kolay verirsiniz ve otorite sağlar. Köpeğiniz yavruysa ve köpek kafesiniz yoksa en kötü onun yaşam alanını bir odayla sınırlayın. Evin için de asla istediği gibi kapılar açık sağadan sola gezmemeli hem tehlikelidir hem de köpeğinize eğitim vermenizi zorlaştırır. Zamanla ve büyüdükçe tüm evi tanıtmalısınız ona. Temel mantık şudur köpeğinize sizin lider olduğunu göstermeniz lazım. İstediği her şeyi yapmasına izin vermemelisiniz.

Gofretsla
Gofretsla

116585

Tahtadan bir bebek beşiğinde.ben bir 2.el beşik almıştım oğluma gayet rahat bir şekilde yatıyor.

Badems
Badems

12123

Ben hayvanların odaya kapatılmasını eziyet olarak görüyorum gerçekten. Bırakın dolaşsın evi, zaten yaşam alanı evden ibaretken hayvanın tek bir odada tıkılıp kalması gerçekten hayvana eziyet. Kim tek kalmak ister ki o odaya kendi isteğiyle girmek istesin mantıken ? 5 aylıkmış daha, bu durumu dengeleyebilirsiniz zamanla alışır bence nereye yatması konusunda. Bırakın yanınıza gelsin ya da ne olabilir yani.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5489 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79695 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR