Kedim Yavrusunu Dövüyor!!

Aleyna0610
Aleyna0610

678 Puan

Benim kedim 6 buçuk aylıkken doğum yaptı tüm yavrularını sahiplendirdim fakat erkek olan yavrusunu ben büyüttüm birlikte büyüdüler dört aya kadar emdirdi sonra sütten kesti şuan anne kedim 1 yaşında yavru kedim 7 aylık ama annesiyle kavga ediyorlar düşman gibi saldırıyorlar sebebini öğrenmek istiyorum bu duruma ne yapabilirim aynı evde yasayamiyorlar yavrumu sahiplendirmek zorundamiyim 😔😔😔 lütfen sizden çözüm önerileri ve böyle yapma sebeplerini öğrenmek istiyorum 😔😔😔


5 CEVAP

NSukun
NSukun

12394

Bu dönem icerisinde ikisinden birini kisirlastirdiniz mi kisirlastirinca kokuları değişiyor birbirlerini tanıyamaz oluyorlar. Sahiplendirmenize gerek yok iyi kötü bir şekilde alisiyorlar tekrardan.

Yagizsolakk
Yagizsolakk

3184

Hayırsız evlatmış. Şaka bir yana anne evlat iletişimi bitmiştir. Bende yaşadım benzerini. Normal yani sonsuza kadar bi barış iki kavga normaldir. :)

aylinceyda
aylinceyda

14282

Erkek olan kısırlaştırılmadıysa bu yüzden agresif davranışlar sergiliyordur. Erkek kediyi kısırlaştırırsanız daha uysal olabilir. Belli bir zamandan sonra hayvanlarda aile duygusu kalmıyor.

Aleyna0610
Aleyna0610

678

Evet annesini kısırlaştırdim
Ama döndüğünde hala annesini emiyordu kisirlastirali 2 ay oldu ama 1 aydır falan yeni yeni düşman oldular benide cirmaliyor sinirlenince kıskanıyor gibi

Aleyna0610
Aleyna0610

678

Teşekkür ederim erkek kedimide kisirlastiracagim cevaplarınız için çok teşekkürler ☺️

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 980 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79753 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR