Mama Aroması

ygiz_mrtt
ygiz_mrtt

11583 Puan

Bi önce ki soruya ek olarak soruyorum, aylardır 10 kg Balıklı nd mama kullanıyordum. Galiba hem o tadından bıktı hem de ben kokusundan. Severek yedikleri başka hangi aromalar var?

7 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Nd kullanmak istiyorsanız, nd numune gönderiyor. Bir suru çeşidi var. Deneyip hangisini beğenirse onu alırsınız.
Tavuklu, kuzulu, hindili çeşitleri de var. Hangisini severse artık

Sselin1
Sselin1

122024

Bencede genelde balikliyi seviyorlar ama digerileri kediden kediye degisiyor tester isteyip deneyin. Mamalari boyle dönüsümlu olarak kullanmak hem daha saglikli hem de kediler sıkılmamis oluyor.

ayliny
ayliny

2042

Tavuk ve kırmızı et olanlara göz atabilirsiniz. Bazı kediler kuzu etli olanı hiç sevmeyebiliyorlar. N&D numune gönderiyor ama bazen hiç göndermedikleri de oluyor. 2 ay sonra gönderim yaptıkları da oluyor. En iyisi numune isteyecekseniz onu beklememek.

sforselin
sforselin

119776

Balıklı mama bence uzun süreli kullanılmamalı. Ben bıldırcınlıyı düşünüyorum yetişkinliğinde. Numune isteyip denemek en mantıklısı gibi. Bizimki tavuklu narliyi seviyor şu an.

Veranifer
Veranifer

3905

Kediden kediye değişiyor bizimki tavuk dışında hiçbirşey yemiyor

FeyzaZeynep
FeyzaZeynep

2887

Ben Nd nin tavuklu narlı ve kuzu etli yaban mersinlisini kullanıyorum yetişkin kedimde

gato
gato

1385

Corona pozitif olan 1 yaşındaki kedimin bağışıklık sistemi çok hassas.Uzun süredir balıklı Hills veriyordum.Sağlığı gayet iyiydi. Aslında bıkmış gibi değildi,ama sıkılmış olabilir diye ND bıldırcınlı,narlı,balkabaklıyı verdim.Sevdi sevmesine ,ama tahıl oranı az proteini yoğun olduğu için alerji yaptı.Başında tek bir bölgede daire şeklinde tüy dökülmesi oldu.Veteriner iğne yaptı.Vitamin verdi.Tekrar Hills ton balıklıya döndük.Artık fazla mama çeşidi karıştırmıyoruz.Veteriner sürekli balıklı verebilirsiniz,sorun olmaz dedi. Tüyü dökülen yerde iki günde olumlu gelişme oldu.
Hill's in balıklısını herkese tavsiye ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 694 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR