Kedi Kusması Ve İshal

ozlemalice
ozlemalice

4165 Puan

Arkadaşlar merhaba. Sokakta baktığım bir kedi vardı ve 8 gün önce 2. Kedi olarak evimize aldık. İç dış parazitlerini oldu. Karma 1 aşısı da yapıldı. İlk üç günde bunlar halloldu. İlk günlerde kakasına baktım gayet normaldi ama son birkaç gündür ishal oldu birkaç şey denedim evde bakalım geçecek mi diye geçmedi. Bugün kakasınj takip edemedim ama demin gözümün önünde kustu ve öncesinde de kapının arkasına kusmuş. Neden olabilir aşırı üzgünüm. Fikriniz var mı zaten bugün veterinere gideceğim.


6 CEVAP

ozlemalice
ozlemalice

4165

Veterinere götürdüm. Birkaç iğne yaptı. Test yapmadı ama enfeksiyon var dedi. Eve de birkaç toz ilaç verdi. İnşallah geçer 😞

Milahs
Milahs

1198

Çok geçmiş olsun, umarım tez vakitte iyileşir dostunuz.

ferhat05
ferhat05

15802

Umarım etleri siz vermemişsinizdir. Taurin olmadan tüketmesi iyi değil çünkü. Siz daha iyi bilirsiniz zaten. Yeni aşı olan kedilerde ateş, ishal ve kusma görülebilir. Veterinerinize danışıp tedaviye başladıysanız içiniz rahat olsun, geçer.

DoraFiko
DoraFiko

15662

Parazit aşılarından sonra dışkısında parazit gördünüz mü yani parazit döktü mü? Parazitte olabilir bu kusmalar ama en doğru şeyi hekim söyler. Belki üşütme enfeksiyon durumu vardır. Çok geçmiş olsun

ozlemalice
ozlemalice

4165

@dorafiko çok teşekkür ederim. Dışkısında görmedim ama belki de gözümden kaçmıştır bilmiyorum. Etleri tüm tüm yutmuş acaba sindiremedi de mi kustu diye de düşündüm.

ozlemalice
ozlemalice

4165

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, inşallah 🙏🏻

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 392 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80104 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR