Buna Çözüm Bulabilen Var Mı?

7.5 aylık tekir erkek bir kedim var. Kahvaltı ederken, yemek yerken sürekli masaya çıkıyor. Bizim yemeklerimizden yemeye çalışıyor. Sürekli masadan indirmekten ben yiyemiyorum. Yaş mama koyuyoruz bitiriyor yine masaya çıkıyor, dışarı çıkartıp kapıyı kapatıyoruz. Sanki ev yanıyormuş gibi bağırıp duruyor. Bunu çözebilen varsa yardım edebilir mi?

6 CEVAP

Buketbayraktar
Buketbayraktar

15606

Aynı anda ona da mama vermek çözüm olmuyorsa kapıyı kapatacaksınız başka çözümü yok. Her masaya çıktığında kapının kapatılacağını da öğrenebilir bu süreçte. Üzücü biliyorum ama Duymamazlıktan geleceksiniz Bi kaç güne alışır.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Ben ogunleri bizim yemek yediğimiz zamanlara gore ayarliyorum. Biz yemek yerken ona veriyorum odasına götürüp kapıyı kapatiyorum. Yoksa benimkisi asla rahat bırakmaz.

İki kedim var birisini sahiplendim birisi elimde buyudu, sahiplendigim kisi kedi istemedigi bir davranis sergilediğinde burnuna dokunmus ve sst diye kizmis her seferinde ,o kedim asla gelmez sofraya et dahi olsa bile ,cunku kucuklukten oyle egitilmis,benim elimde buyuyen yavru var maalesef bu konuda bende egitemedim oda öyle anlattigin gibi onu odadan cikararak yemek yiyorum maalesef tek çareyi bunda buldum,kuslarim var yavrum onlarada saldiriyor mesela oburu yapmıyor asla,sanirim birazda kedinin karakterindende kaynaklı,internette kedi mamasindan memnunsa gelmez falan diye yorumlarda okudum bilmiyorum artık,tek care odadan cikarmak gibi bu durumda ,egitmeyide deneyebilirsin umarim basarirsin

Milahs
Milahs

1198

Bizde iki kedi var büyük olan 1,5 yaşında başlarda biz de odanın kapısı açıkken yiyorduk ve sürekli saldırıyordu rahat vermiyor yemeye çalışıyordu. Bir süre boyunca onu yemek yiyeceğimiz zaman önce hayır diyerek mutfaktan çıkardık artık biz yemek yerken etrafımızda dolanıyor iki miyavlayıp bir köşede uyuyor. Şimdi ikinci kediyi sahiplendik, aynı şeyleri ona uyguluyoruz, bu da inşallah zamanla öğrenecek.

Cevaplarınız için teşekkür ederim :) uygulamaya çalışacağım

Eliiiifff
Eliiiifff

2692

Yanınıza bir kap temiz su alın ya da bir şişeye koyun az miktarda üzerine sıçratın hatta sprey şişesi olursa çok daha iyi geldiğinde sıkın ben böyle öğrettim şimdi gelmiyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 340 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR