Kedi Ölümü

Raubeyaz
Raubeyaz

9172 Puan

Kediler öleceklerini anladıkları zaman evden uzaklaşırlar mı? Sokakta beslediğim 2 yaşında ki kedim son zamanlar da çok kötüydü, veterinere götürdük kan kusuyor, yemek zor diyor, öksürüyor, aksırınca kan çıkıyor burnundan diye çok anlattık, test yaptırdık bir şeyi çıkmadı. Tekrar götürdük, serum taktılar, 3 gün boyunca toplam 10 iğne yedi, yine düzelmedi. Tekrar götürecektik ama evden uzaklaşmaya başladı. Normal de arka bahçeden asla başka bir yere gitmezdi, cama çıkar mama isterdi, hep evin önünde dururdu, son 2 ayda 5 gün yok oluyor 1 gün geliyordu. Şimdi 1 aydır ortalıkta yok.
Ve bazı düşüncelere göre kediler öleceklerini anlayınca yaşadıkları yerden uzaklaşırmış, onu çok merak ediyorum, hâlâ mama larla gelmesini bekliyorum.

6 CEVAP

BiciriginAnnesi
BiciriginAnnesi

117491

😔yani bu kadar rahatsızlığı olan bir kedi ve veteriner kontrolünden de geçiyor bir şeyi yok diye geri gönderiliyor bu nasıl vicdansız ve nasıl sorumsuzluk size de emanet edemeyeceksek kime emanet edelim bu canları iki yakası bir araya gelmez inşallah
Bu ara da evet kediler öleceklerini anladıklarında ortadan kaybolur ve sesiz karanlık yerler seçerler ev de yaşayan kedi için de geçerlidir
Yemek yemez oyun oynamaz mutsuz olur öleceği yeri seçer ve ordan çıkmaz son günlerini orada geçirir 😔

Zeynepalex
Zeynepalex

2376

Bunu daha önce bende duymuştum, olabilir.. umarım geri gelir

aylinceyda
aylinceyda

14282

Bu hayvanların bazılarında gözlemlenilen bir durum. Ölmek için sessiz, gizli yerleri seçerler. Ne kadar doğru olduğu tartışılır. Umarım geri döner.

betulbakioglu
betulbakioglu

13684

güncel bilgi verir misiniz geri dondu mu

pathossmom
pathossmom

728

sanmıyorum kuşlarda kumrularda olan bi özellik diye duydum onu umarım geri gelir

Raubeyaz
Raubeyaz

9172

Döndü fakat sorumsuz veteriner yüzünden öldü. Gece yarısı ağzından kan geldi fenalaştı, veterineri aradık kliniğe gelebilir miyiz böyle durum var diye açamayız kapalı dedi. Başka yerlerede ulaşılamadı. Sabah da zaten ölü bulundu bahçede.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 427 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR