Kedi Burun Tıkanıklığı

Zeynepulku
Zeynepulku

122955 Puan

Kedimin 2 haftadır burnunda sumukleri vardı. Gecen haftadan itibarende hırıltılı nefes alıyordu. Gecen salı vet hekime goturduk mevsimsel normal dedi. Burnuna bir şey sıktı bir iğne yaptı. 2 gün oncehırıltılı nefes alma ve burunda sümük tekrar başladı bugün yine görürdüm antibiyotik kullanımına başladık.
Siz yasadiniz mi ? Genelde bu mevsimde normal dedi vet hekimimiz her kedide olur. Ek olarak bir şey yapabilir miyim? Antibiyotik kullanmak istemiyorum fazla bu yıl çok fazla kullandık zaten. 😑 bir an önce iyilessin istiyorum bebeğimin 😬

6 CEVAP

Mapple2
Mapple2

2822

Kedinize bir Anne Anneanne tavrıyla ki "öyle düşünüyorsunuz eminim" davranmamız düşünmeniz cidden cooook güzel birşey :)


Siz HavyanSeverler Çok Yaşayın İyiki varsnnzzz..


NoteMeow
Fazla Evham iyi değildir :d

DoraFiko
DoraFiko

15662

Benim küçük kedimdede var. Burun akıntısı yok ama fıs fıs nefes alıyor burnu tıkalı. Uyurken bazen horluyor :) bizede hekimimiz evdeki sıcaklık değişiminden nem eksikliğinden olur dedi. Ama ev devamlı tüm odaları aynı sıcaklıkta. Anlamadım neden bayağıdırda böyle geçmek bilmedi. Diğerinde yom mesela o iyi

emineerturk
emineerturk

815

Veterineriniz zaten söylemiş ne yapmanız gerektigini çokta elham yapmayın. Ek bir şey yapmanıza hic gerek yok.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Evimiz soğuk değil ama bu kedi gidiyor evin en soğuk yeri olan yatak odasında yatıyor, Balkona çıkıyor kapıları kapalı tutuyoruz ağlıyor mecbur artik açmak zorunda kalıyorum. Yatak odasında da gidiyor parkeye yatıyor. Üşüse anlar diyorum ama içimde öyle bırakmaya el vermiyor. Giysi giydiriyim diyorum hic sevmiyor bu seferde çıkar diye basımın etini yiyor. Bağışıklıği guclensin diye 2 haftadır keçi sütlü kefir iciriyorum immum44 şurup sipariş ettim ama antibiyotikle kullanabilir miyim emin degilim. Vet hekime sormam gerek.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Ben mi cok elham yaptım bilmiyorum gerçekten 😄

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Tesekkur ederimm. 😇

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 324 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR