Sakat Kedi Yardim

Therumeysa
Therumeysa

2294 Puan

Baska bir apartmanda baktigim bir kedi var sag arka bacagi kalcadan kaskati ve sis durumda kedi daha yavru ne yaptimsa yakalayamadim belediye hizmetinde zaten is yok bu sogukta bir ay bile dayanamaz ne onerirsiniz nasil yakalayabilirim
Birde ben bu kediyi sahiplensem buyuk ihtimal arka bacagi alinacak kedi arkada tek bacakla dengesini saglayabilir mi yada tekerlek gibi bir duzenek kullansak tuvalete girip cikmasinda problem olusturur mu
Yada yada bana bu konuda yardim edebilecek yakin cevreden birileri var mi bakirkoy/incirli


2 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bir taşıma kutusu ve kokusu dikkat çekici bir yiyecek işe yarayabilir belki. Taşıma kutusunun içine yiyeceği koyup içeri girmesini bekleyip kapısını kapatabilirsiniz diye düşünüyorum .
Kedi korunaklı rahat bir şekilde yaşamını bir yerde sürdürebilir. Ankara daki Kedi Hastanesi'ne getirilen bir kediciğin iki ön ayağı kesilmişti. Hayata tutundu ve şuan hâlâ yaşıyor ve kendi ihtiyaçlarını kendisi karşılayabiliyor. Umut adı ona boşuna verilmedi. Lütfen izleyin. Size de umut olur bence.
https://m.youtube.com/watch?v=9bSyicNwxVA

Gofretsla
Gofretsla

116585

Kesinlikle umut vahşice ayakları kesilmiş zavallı bir kedicik. Kırık olabilir ya a kedi otu girmiş olabilir evet kedi otlarından alın herhangi bir kutuya sıkın gözünüz önünde bulunsun(içeriye et ürünleri ve süt ürünlerinden oluşan lezzetli bir şölen hazırlayabilirsiniz mutlaka girecektir sonra hemen kapatıp veterinere götürün. Tedavisi olsun aşılar yapılınca iyi bir mama,sıcak yuva,sevgi dolu bir aile,şefkat ona yetecektir isterseniz detaylar için bana mesaj atabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 996 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR