Kedilerde Deri Alerjisi

Ebruadkins
Ebruadkins

377 Puan

Herkese merhaba, 9 aylık bi kedim var. Tamamen beyaz kendisi, beyaz kediler tüy-deri konusunda hassaslar bildiğim kadarıyla. Bacağında genellikle kabartılar oluşuyor hafif kızarıyor.. hemen veterinere götürüyoruz alerji iğnesi yapıyor ve 2 3 aylığına geçiyor. 2 gün önce tekrarladığını gördüm alerjinin. Felicia kullanıyoruz mama olarak. Kedisi benimki gibi alerjik yapıda olanlar var mı? Alerjik bünyeli kediler için mama önerisinde bulunabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

7 CEVAP

Purina markalı mamalar kullanabilirsiniz çok güzeller bence🐱

Purina markalı mamalar kullanabilirsiniz çok güzeller bence🐱

Purina markalı mamalar kullanabilirsiniz çok güzeller bence🐱

Cook
Cook

119172

Hills z/d, pro plan hypo alerjenik mama, Nature's Protection Superior Care White Cat kullanabilirsiniz. En etkilisi Hill's dedi hekimimiz fakat reçete maması olduğu için beğenip yemedi oğlum, siz de deneyin isterseniz

tugbasultann
tugbasultann

6553

Felicia benim kedime de hiç iyi gelmemişti. Çok fazla deri sorunu yaşadık. Arkadaşın dediği gibi hills öneriyor veterinerler.

Sselin1
Sselin1

122024

Neye hassasiyeti oldugu onemli. Kimi kedinin tahila hassasiyeti varken. Kiminin tahilsiz mamalara karsi hassasiyeti olabilir. Ya da tavuk, balik, yumurta alerjisi olablr . Bunlari anlamak icin mamayi denemeniz gerekiyor. Protein kaynagi daha kolay sindirlen mamalarda var brit care sunny ve lily cesitleri mesela. N&d nin kinoali serisi de deri sagligina ozel gelistirilmis tek protein kaynagi iceriyor. Bildircinli ve balikli cesitleri var.

Merve7878
Merve7878

636

Merhaba acaba kediniz iyileşti mi deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz bende aynı sorunu yaşıyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 381 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR