İzmir Veteriner

cdogali
cdogali

792 Puan

Merhaba, bir yakınımın iki kedisi var. Biri geçen haftanın ortasında kusmaya başlamış. Bir hafta önce, Cuma günü, veteriner kliniğinin ücretini karşılayamayacakları için belediyenin veterinerine götürmüşler, hiçbir tahlil vs bakılmadan hayvana bir aşı yapıp göndermişler. Devam ederse Pazartesi tekrar gelin demişler. Ancak kedileri Pazar günü ölmüş.


Şimdi öteki kedileri aynı şekilde kusmaya başlamış. Güvenilir, ve uygun olan ya da yardımcı olacak veteriner tanıyor musunuz?

7 CEVAP

Elliiiis
Elliiiis

13024

Ben bucadayım ve bu tarafları daha iyi biliyorum. Yine gitmeden arayabilirsiniz tabii durumu yoksa eğer kişilerin biraz daha indirim yapıyorlar. Aşk veteriner ve mekvet var. Pamiri de tavsiye ederim ama iki farklı vet hekim var ve diğer kişi çok alakasız ve kötü olduğundan orayı tavsiye etmiyorum. Umarım yardımcı olur

abdullahd
abdullahd

1224

Merhaba, mekveti önerir misiniz

Elliiiis
Elliiiis

13024

Merhaba mekvet iyidir fakat yeni açılan nova veteriner var orası da çok iyi. İkisini de tavsiye ederim. Kedimin iç-dış parazitini vs orada yaptırdım. Arada muayeneye gittim. Yakalık vs aldım. Hatta dün tasma hediye ettiler. Güleryüzlü bir hanımefendi var zaten sürekli o orda yani bizimle hep o ilgilendi. Çooook iyiler mekvettekiler.

Elliiiis
Elliiiis

13024

İzmir’in neresindesiniz?

cdogali
cdogali

792

Çiğli'de. Yakında yoksa bile bildiğiniz yerleri yazın, ben söylerim. Belki götürebilirler.

indovf
indovf

13426

Şirinyerde alber veterinerden ben memnunum. Paragöz değiller ,fiyatları normal.

abdullahd
abdullahd

1224

Biz de kısırlaştırma işlemi yaptık ikinci kedime, şu an evde uyuyor, anestezinin etkisinin geçmesini bekliyoruz, memnun kaldım oldukça açıklayıcılardı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 645 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR