Sizce Köpeğinizin Cinsi Ne

Leydi142
Leydi142

177 Puan

Merhaba kopegimiz 2.5 aylık.2kilo.sizce cinsi Amerikan cocker mi ? Cocker ırkları da çok var sanırım.ingiliz cocker spaniel de var.kendiyle aynı ay da başka bi cocker var.o boy olarak hem daha büyük hem de kilo olarak daha fazla.daha uzun kulaklı.krem rengi.boynu daha uzun.ben kızımın cinsini bilemedim.yardimci olurmusunuz.


6 CEVAP

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Cocker olduğu kesin ama hangi alt dalı bilmiyorum zaten çok da önemi yok pek fark olmuyor aralarinda. Kıyafet neysede o papyonla zili çıkartın bari. O zil ses cikariyorsa köpeği eğitirken de yanlış komutlanmasina sebep olabilir ayrıca üstündekiler hayvanı rahatsız eder

zibityus
zibityus

11845

köpekler bizim duyma kapsitemizden çok daha yüksek bir duyma kapasitesine sahiptir. iyi niyetle zil takmışsınız ama köpeğe stres yüklemişsiniz. köpeğin o sesi kulağının dibinde ne kadar rahatsız edici bulacağını duyma kapasitesini düşünerek anlayabilirsiniz. köpekle ilgilenmeyeceğiniz zaman onun evde serbest dolaşmasına müsaade etmemelisiniz aslında.

zibityus
zibityus

11845

köpeklere lütfen kıyafet aksesuar vb şeyler giydirmeyin. bu insanlaştırmak onları strese sokar anlamlandıramazlar.

Seymaaacaan
Seymaaacaan

123863

Oyy çok minnoş🥺

Leydi142
Leydi142

177

Anladım çok arastirmama rağmen zil konusunu hiç bilmiyordum teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ☺️ zili cikaracagim mutlaka..

Leydi142
Leydi142

177

Teşekkür ederim ☺️ resim için papyonu taktım.zil ise evde küçük kızım var geldiğini farketmesi için zilli tasma taktım.yanlisikla ayağına kuyruğuna basmasin diye.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 584 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR