Kedi İçin Özel Multivitamin Mi Kullanıyorsunuz Farklı Bir İlaç Mı?

mervecem
mervecem

836 Puan

Kedinin vitamini

4 CEVAP

tika_waylan
tika_waylan

13980

Gimcat multivitamin ve gene gimcat'in nutri pocket omegali kedi odulleri ayrica tuy yumagi olusturmasin diye gimcat malt soft, nadiren de Orijen'in frized and dried dondurulmus et olan kedi odulu.
Fakat kedinizin cinsiyeti, yasi, cinsine gore ne kullanmaniz ya da kullanmamniz gerektigini veteriner hekiminize danismaniz gerekir cok fazla vitamin, protein de yuklemek iyi olmayabilir bilemeyiz. Bebekse anti hairball'a yani tuy yumagi olusmamasi icin olan malt macunlara gerek olmayabilir.
O sebepten eger takviye almak isterseniz veteriber hekiminize danisin. Gimcat urunleri genelde iyidir onlardan deneyebilirsiniz veterinerinize danistiktan sonra.

Duman14
Duman14

14039

Genel olarak mı yoksa kedinizin bir hastalığı mı var

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Tika_Waylan 'a katılıyorum. Gimcat'in ürünleri çoğu iyi. Ben malt macunu , Multi Vitaminini,ödül mamalarını ve yaş mamalarını kullandım. Çok kaliteli,doğal ve tat konusunda da başarılılar.
Vitamin olarak VedaVet ürünleri , VMP tablet ,Naturalis Adrayms ürünleri hakkında çok güzel şeyler duydum ve kaliteli olduklarını düşünüyorum. Naturalis Adrayms ve VedaVet tamamen doğal ve naturalis ev yapımı ödül mamaları,şampuanlar,hayvanlarımız için doğum günü pastaları yapıyor. Gıda ürünleri o kadar lezzetli ve güzel görünüyorlar ki insanın yiyesi geliyor. Çoğu insan yiyebilir miyiz diye soruyormuş:)

hazalsenol
hazalsenol

10389

Vitamin olarak veterinerimiz vmp tablet önerdi onu kullanıyorum. gimcatın da var ama açıkçası vitamini alıp kafama göre kullanmak istemiyorum o yüzden denemedim. Ancak malt olarak gimcattan çok memnunum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 797 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR