Kedi Mamasi

YigitGocmen
YigitGocmen

992 Puan

Merhaba ben kedimin maması bittiği için yeni mama sipariş ettim fakat bir türlü kargoya verilemedi gelecek haftaya kadar da elime ulaşamaz gibi duruyor. Kedimi haşlanmış tavuk ve pirinç ile 6 gündür besliyorum. Bunun bir zararı var mı? Başka mama önerisi olan var mı kedimin maması gelene kadar evde hazırlayıp vereceğim? kendisine 1 hafta vermek için başka bir mama öneriniz varsa bekliyorum iyi geceler.

2 CEVAP

melisaakrer
melisaakrer

1168

Öncelikle mamanız bitince değil de üçte biri kalınca yeni sipariş vermeniz sıkıntı yaşamamız açısından önemli. Tuzsuz haşlanmış tavuk, ciğer, küçük balıklar verebilirsiniz. Yoğurdu sulu kıvamda verebilirsiniz. Ayrıca düzenli mama için size https://www.miyavv.com/ da abonelikleri önerebilirim. Yaş mamalar oyuncaklar olsun her konudan kedinize özel şeyler geliyor. Bir göz atın derim. Sizin kullandığınız yöntemde zararlı değil çoğu mamanın içinde olanları daha farklı bir şekilde vermiş oluyorsunuz.

kaanpolat
kaanpolat

15498

Pirinç vermeyin tavuklar tavuk çiğerini birlikte haşlayıp verin ve sadece 4 5 dk haşlayın pirinç zararlı şeker var içinde

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 246 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80235 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR