Beyaz Köpük Kusması

ozgesahinn
ozgesahinn

108368 Puan

Kedimde uzun zamandır alerji olduğu düşünülüyor daha ne olduğu belli değil ayrıca çok tüy döküyor bi haftadır nerdeyse her gün devamlı kusma hareketi yapıyor kusmuyordu,yemesi oynaması gayet yerinde bugün odaya girdim her yerde böyle köpük vardı ama hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor anlam veremiyorum bir fikri olan var mı?


4 CEVAP

Merhaba özge şahin kedinin iştahı ne düzeyde ve birde malt veriyor musun kedine, bazen çünkü tüy yumağı bezeoarı oluyor midede atılamıyor oda mide bulantısı kusma refleksi göstermesine neden olur, mide şuanda bir tepki olarak beyaz mukus yapıda yangısel bir köpük çıkarttı takip edin devam ederse bu dediğim durumuda göz önünde bulundurun , rontgen çekmek de gerekebilir.

BENU
BENU

116602

Öncelikle kedi kuduza yakalanmış olabılır veya vucudu bir yiyecege tepkime göstermis olabılır ama yinedde bir veterinere gösterin.

ozgesahinn
ozgesahinn

108368

Mehmet bey İştahı gayet yerinde maltta veriyorum. Röntgen çekildi hatta kan testi de yapıldı hiçbir sorunu yok evdeki tadilattan tozdan etkilendi sanırım daha dikkatli davranıyoruz artık gözlemleyeceğiz teşekkürler

ozgesahinn
ozgesahinn

108368

Teşekkürler Benu yanıtın için. Veterinere gittik alerjiden kaynaklı bir durummuş dün kitaplık geldi onu silip yerleştirdim büyük ihtimal ondan oldu ama yinede böyle belirtiler normal değil benzerini yaşayan varsa hemen veterinere götürün farklı durumlarda daha kötü olabiliyormuş.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 43015 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR