Matisse Kedi Maması

abdurrahmany
abdurrahmany

6055 Puan

matisse kedi maması araştırdım tabikide gönlüm N&D, orijen, acana kullanmak ister ama bütçem yeterli değil matisseye karar verdim arkadaşlar farminaya güvenmeli miyim?

14 CEVAP

abdurrahmany
abdurrahmany

6055

biz 1,5 kg alıp deniyoruz şu anda ilk defa kedim bir mamayı bu kadar çok sevdi diyebilirim. cat chow u biliyorum ancak matisse nin içeriği bana daha iyi geldi sanki. birde farmina nın ürünü olduğu için beğendim 10 kg getirtmeyi düşünüyorum

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bana atılan maili aynen kopyaladım.
Telefonum dosyayı açamıyor. Başka bir telefondan bakmaya çalışacağım. Teşekkür ederim

Bu markayı ilk defa duyuyorum fiyatlarına baktımda çokta uygun degıl purinanın cat chow mamasına bakabılırsın 15 kilosunu 135 e aldım bu sitede vethekmehmet bey önermişti

mhtpyldz
mhtpyldz

104584

Ben denedim kedim pek sevmedi galiba yemedi , somonlusu cok tercih ediliyor.

Ametist01
Ametist01

6892

Açık olarak alıyorum n&d mamayı.İki kilo 56 tl oldu.İyi arastirirsaniz 2 kg britcare mama 48 tl idi bir internet sitesinde.Kaliteli mama kullanmanız daha faydalı ileride veteriner veteriner gezmekten kurtarır emin olun.Bu tarz mamalar belli bir süre sonra içerisindeki tahıllardan dolayı deri sorunlarına yol açıyor.

abdurrahmany
abdurrahmany

6055

açık mamaya güvenmek istemiyorum. etrafımdaki petshop larda N&D satılmıyor. bayat mama yada tarihi geçmiş mama olursa daha kötü olacağını düşünüyorum.

abdurrahmany
abdurrahmany

6055

2 kg brit care 48 tl ye hiçbir yerde denk gelmedim :)

abdurrahmany
abdurrahmany

6055

veterinerimle brit care ve matisse yi sordum brit care kitten %20 bulunan tavuk unu tavuğun artık yerlerinin kanı da dahil gıdaya kazandırılması için kullanılan uygulama dedi matisse nin içeriği daha iyi et oranı felan daha güvenilir dedi glüten dengeli bu ölçü alerji yapmaz dedi. tavuk unu yazan ve oranı bu kadar fazla olan mamadan uzak durulmalı dedi.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Matisse 'yi içinde mısır ve mısır glüteni olması dışında beğendim. Farmina'nın sitesinde mamalarda kullanılan şeylerin hormonsuz,gdosuz ve doğal olduğu yazıyordu diye hatırlıyorum.Kedinizin beğenmesi de çok iyi bir şey. Bence durumunuz yeterli değilse kullanabilirsiniz. Yaş maması konusunda ise asa yaş mamasını kullanmıştım bir süre. Kedim çok sevdi ama içinde hatırladığım kadarıyla %4 gibi düşük bir oranda et vardı.
Brit Care 'in kendi yabancı sitesinde doğru baktıysam sadece Sunny,Lilly ve Coco formüllerinde "meal " yazıyor. Bu yemek olarak da çevrilebiliyor un olarakta. Bunun dışında tahıl olarak sadece pirinç içeriyor tahıllı mamaları. Doğal yollarla korunuyor ve vitamin içeriği güzel. Lysine gibi her mamada bulunmayan vitaminler içeriyor. Ben un konusunu Türkiye temsilcisine soracağım

abdurrahmany
abdurrahmany

6055

fowl ve chicken tavuk eti demek chicken meal tavuk unu demek. matisse alıyorum o zaman çok teşekkür ederim. yaş mama da gemon var sitede içeriği iyi geldi bana fiyatıda uygun.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Benim İngilizcem çok iyi değil. Bu yüzden bir arkadaşımdan yardım almıştım. Yemek olarak çevirmişti.
Konu hakkında Brit Care Türkiye temsilcisine mail attım. Cevap bekliyorum.


Gemon yerine bozita önerebilirim. Bana fiyatı uygun geldi. Size uygun ise gemon yerine tercih edebilirsiniz

abdurrahmany
abdurrahmany

6055

peki teşekkür ederim.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Merhaba,Brit Care temsilcisinden mailime yanıt geldi. Size haber vermek istedim.


Brit care urunlerinin hicbir cesidinde artik urunler, kan ve benzeri lezzetlendiriciler kullanilmamaktadir.
Oradaki un sadece insan gidasina uygun yerlerinin ogutulmesiyle elde edilmistir.

abdurrahmany
abdurrahmany

6055

http://www.zootekni.org.tr/upload/File/HAYVAN%20BESLEMEDE%20TAVUK%20UNU%20KULLANIMI%20VE%20NEM.pdf bu akademik yazıyı okumanızı rica ediyorum. eğer dediğiniz gibi olsaydı direk eti katarlardı un a çevirmezlerdi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1768 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR