Kedi İcin Sakinleştirici Stres Azaltici Önerisi

SBKart2207
SBKart2207

121826 Puan

Kedimi yakinda kisirlastiracagim. Ayri bir odaya aldim. Oraya alissin diye yavastan. İyileşme döneminde de ilk günler çoğunlukla odada duracak. Stresli bir kedi . Yani stresten yine mantarini tetiklemesinden korkuyorum. Hafif hafif kaşınmaya başladı gibi . E ortam değişikliği olacak . Ağrısı olacak . Sonuçta ameliyat. İki üç günlüğüne kuzenim gelebilir. Tabi rahatsızlık vermez aklı başında birisi . Ama bizimki baska biri diye strese girebilir. Gerçekten etkisini gördüğünüz antistress malt , kapsül, tablet vs. Önerir misiniz. ♥️ Stresini azaltsin rahatlatsin yani.

6 CEVAP

Merveee0545
Merveee0545

815

Benim kedimde aşırı stresli ve sinirli biri. Ben hiç oda ve ilaç işine falan girmedim. Benim kızım dişi. Ameliyattan sonra yarası bandajla sarılmış açamayacağı şekilde verdiler aynı zamanda yakalık vardı. Bandajın süresi 10 gündü ben 10 gün boyunca yakalığı takmadım. Bandaj çıkardığım günn yakalık taktım yaklaşık bir hafta da bu şekilde geçti. Çok sinirli agresif olmasına rağmen bu şekilde atlattık. Ameliyattan sonra bence ilaca falan gerek yok zaten midesi alt üst oluyor belirli saatler yemek su içemiyor ve sersem oluyor. Yanında durup kendine zarart vermeyecek şekilde destek olursanız ertesi güne bişeyi kalmaz zaten. Benim kız ertesi gün dolabın üstüne zıplamıştı :)

Ozge00
Ozge00

131723

Evet gerek yok bence de. Hem verilmez zaten yakin zamnda ameliyata olacaksa narkoz da alacak çünkü.

Ozge00
Ozge00

131723

Bağışıklığını yuksek tutmak yeterli olur, mantardan vs korkuyorsaniz. Ona da vet önerisi ile başlayın, bir sürü güçlendirici var

SBKart2207
SBKart2207

121826

Tamam Teşekkür ederim fikriniz için ♥️

NSukun
NSukun

12394

Gimcat antistres malti güzel bence tadını da çok seviyorlar deneyebilirsiniz

NSukun
NSukun

12394

Malt tamamen bitkisel içeriğinde kantaron falan var temiz bı içerik gibi duruyor bı göz atarsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 374 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR