İstanbul/Anadolu Kısırlaştırma İçin Veteriner Tavsiyesi?

5.5 aylık dişim kedim var. Kızgınlığa girdi ve 3-4 gün sürdü. Yakın bir zaman da kısırlaştırmak istiyorum. Kendi gittiğimiz veterinerden çok memnunum ama kısırlaştırma ameliyatı için çok emin değilim. O yüzden biraz araştırmak istiyorum.


İstanbul Anadolu Yakasında Dişi kedi kısırlaştırma ameliyatı için tavsiye ettiğiniz veteriner kliniği ve veteriner doktorun ismini yazarsanız çok sevinirim.

8 CEVAP

ilkiny
ilkiny

385

600 tl ödemiştik geçen sene, bu seneyi bilmiyorum ne yazık ki

Cansuoz1
Cansuoz1

3258

Merhaba ben haziran ayında erkek kedimin kısırlaştırma ameliyatını kadıköydeki petnature veteriner kliniğinde serkan beye yaptırdım ve cok memnun kaldım. 1 gece orda kalıyor ve ücreti 300 tlydi. Aralık ayında nasip olursa dişi kedimide götürmeyi planlıyorum 350 tl dişi kedi ücreti de

ilkiny
ilkiny

385

Merhaba, Petlove kliniği, Umut bey geçen sene ameliyatımızı yaptı ve ameliyat öncesi-sonrası çok ilgilendi. Yakalık bile takmadık, estetik ve küçücük bir dikiş vardı. Şu an maalesef yaşadığım yere uzak diye götüremiyorum kliniğe ancak tavsiye ederim.

@ilkiny tavsiyeniz için teşekkür ederim. Ne kadar ücret ödemiştiniz?

@ilkiny tavsiyeniz için teşekkür ederim. Ne kadar ücret ödemiştiniz?

Succubus
Succubus

10369

ben de veterinerimi öneririm ama maltepe tarafında. semt olarak da kendinize yakın bir veteriner tercih etmenizi öneririm ben. en basitinden araba yolculukları zaten hayvanları strese sokabiliyor, o yolculuğu olabildiğince kısa tutun bence. antibiyotiği iğne olarak yapmayı tercih ettiğimiz için en azından ameliyattan birkaç gün sonra hem kontrole hem de iğneye götürdük. onun dışında bizde de yakalık yerine asıl dikişin üzerine ufacık 2 dikiş eklendi böylece oynamaya çalışsa da kendine zarar veremedi. ben iplerin tek tek erimesini beklemek istemedim mesela üstteki dikişleri aldırdım oynuyor diye biraz kapanınca yara. yani gidip gelmek gerekiyor ister istemez. 2 3 kere daha yolculuk yaptı anlayacağınız.

@succubus haklısınız öyle tercih etmek istiyorum zaten kedim benim araba yolculuğunu garip bir şekilde seviyor ama yine de yakın olması acil bir durum açısından daha iyi olur

@cansuoz1 fiyat olarak diğer kliniklere göre çok uygun. Estetik dikiş mi yapılıyor ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 956 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR