Kedi Tırnak Kesme

Duman14
Duman14

14039 Puan

Kedimin tırnağını veterinere kestiriyoruz her seferinde para vermek yerine kendimiz kesmeye başlamak istiyoruz önerdiğiniz kaliteli bir tırnak kesme makası ve nasıl kesebileceğim konusunda yardımcı olabilirmisiniz

7 CEVAP

abdurrahmany
abdurrahmany

6055

nasıl veterineriniz para alıyor tırnak kesme ücretsiz hizmettir. bunu veterinerinize söyleyin bulunduğum ilde hiçbir veteriner parayla kesmez. ayrıca veterineriz keserken sizede öğretmesini isteyin çünkü tırnaklarında damarlara dikkat etmek lazım çok azcık 2mm kadar kesiyorsun youtube da videolar var bununla ilgili. trixie yi bende kullanıyorum ama rahat edemedim normal bebekler için yani insanlar için olanın küçüğünden kullanıyorum daha kullanışlı oluyor.

Badems
Badems

12123

Tırnak kesmeye para alcak kadar düştüler mi ya ? Muayeneye de para almıyorlar, tırnak kesmeye de. Anal keseleri çok doluyor bizimkinin. Onu patlatıyorlar, merhem sürüyorlar ona bile para almıyorlar yahu. Kafayı yemişler... Nasıl keseceğinizi biliyorsunuzdur heralde, aman dikkatli olun. Bizimki tam olarak şu: çokta iyi kesiyor.

balinannesi
balinannesi

938

Çok kolay ve basit bir işlem öğrendikten sonra, biraz araştırırsanız ve bu konuyla ilgili videoları izlerseniz kolayca yapabilirsiniz :)

tika_waylan
tika_waylan

13980

Trixie benimki hani cok super degil ama pahali da degil fiyat performans iyi cok pahali bir sey almana gerek yok.
Bu arada tirnagini uyurken kes daga gecen gun benim oglanin tirnaginu kestim cok uslu bir kedidir asla tirmalamaz isirmaz normalde feci isirdi su an hala elimde izler var:)
uyurken cit cit kesmek hareketlenirse ara verip sonra devam edince daha rahat kolay oluyor bir de sadeece uclarindan kesin.
https://www.petlebi.com/kedi-urunleri/trixie-kedi-tirnak-makasi-8cm.html


Su an indirimdeymis.

Duman14
Duman14

14039

Belediyenin burda hayvan hatanesi var kaliteli temiz sağlıklı bir yer gerçekten hizmetlerinden memnunuz ama tırnak kesmeye 20-25 tl alıyormuş annem götürüyor hastaneye genellikle o söyledi veterinere daha önce gittik ama hastaneden daha memnun kaldık o yüzden orayla devam ettik genel kontrol ücretsiz yine ama tırnak kesme paralı maalesef

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

bizim veterinerimiz her gittiğimizde bakıp uzunsa biz söylemeden ücretsiz kesiyo

Nayeli
Nayeli

2785

Ben de özel kedi tırnak makası almıştım trixie'nin. Ama onula da keserken çok rahat edemedim sonra normal küçük tırnak makası ile kestim inanılmaz rahat kesiyorum .lütfen internette resim veya videolara bakın nasıl kesmemiz gerektiğini böylece zarar vermesiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1260 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR