Hassas Mideli Köpeğime Hangi Mama

bgenceli
bgenceli

664 Puan

Merhabalar. Köpeğim 3 yaşında border collie-golden kırması. Aşırı hassas mideli bir köpek yaş mama bile rahatsız olmasına sebep oluyor. Et, tavuk, kemik, et suyu vb. yiyemiyor. Deri burgu vb ürünleri tüketemiyor. Mama konusunda sıkıntı yaşıyoruz çünkü tavuk allerjisi de olduğu için az tahıllı tavuksuz bir mama bulmak zor. Şu an britcare hassas sindirim mama tüketiyor ama hem mama çok kötü kokuyor hem de fındığın dışkı miktarı arttı. Bize bir mama önerebilir misiniz? Fındığımızı nasıl rahat ettiririz. Teşekkürler cevaplarınız için

2 CEVAP

Bizim oldukça yaşlı bir terrierimiz var, çok sonrasından mide hassasiyeti başladı. Biz Advance markasının Sensitive serisinin balıklı mamasını kullanıyoruz. Hayvanın hem kilosu düzene girdi hem iştahı düzene girdi hem de dışkılaması, idrar yolları. Gerçekten çok iyi geldi yıllardır neden kullanmamışız dedik. Advance içinde ırkınıza yaşınıza göre seçebilirsiniz çok memnun kalacağınıza eminim. Pahalı gibi geliyor ama hayvanı çabuk doyuran bir mama bu arada verdiğiniz para diğerlerinin yanında emin olun daha ekonomik hale geliyor.

Puannti
Puannti

103086

Köpeklerle alakalı çok bilgi bulunmuyor burada bende muzdaribim bir türlü hassas köpek maması bulamadım. brit care allergenic mamaya geçtim birşey diyemeyeceğim henüz çok yeni :( proplan sensitive ve hills önerenler oldu. Advance ilk kez duydum onu da araştıracağım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 422 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR