Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Arkadaşlar selam. Ben 3 aylık erkek tekir kedim için Royal Canin kitten kullanıyorum ama çok tecrübeli olmadığımdan sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum anketi oylarsanız çok sevinirim
bence nd taurin ve protein oranı çok iyi
Kesinlikle Royal Canin, özellikle yavru kediler için Kitten olanı. Tüyleri öyle güzel parlak hala getiriyor ki. Sağlıklı ve besin değerleri açısından yeterli ilk kedimi royal canin ile büyüttüm. Şimdi45 günlük bir yavrum var proplan aldım bilemiyorum. Royal canin kesinlikle öneririm.
Mama konusu çok derin gerçekten. Bende bunların içinden nd ve orijen öneririm içerik olarak ama her kedide aynı etkiyi yapmıyor. Mesela 5ay nd kullandık kedimde geçmeyen yumuşak kaka problemi oldu hillse geçtik ve bu sorun hemen hemen geçti diyebilirim. Probiyotiklerle takviye yapıyorum yine. Diğer kediminde tüy sağlığı pek iyi değildi nd kullanırken. Hillste tüyleri parlamaya başladı yumuşadı. Yani biraz deneme yanılma yolu ile kedinize uygun mamayı bulabilirsiniz. Ama kendim tavsiye etmem gerekirse orijen, nd, hills, royal canin olarak sıralayabilirim.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.