Kedimin Bağışıklığını Nasıl Güçlendirirm

berkeozdede
berkeozdede

14664 Puan

Arkadaşlar kedimin bağışıklığı nasıl güçlendirebilirim. Ne verebilirim. Doğal olarak

6 CEVAP

Royal canin sensible mama kullanıyorum hastalıkları önlüyor Cook memnunum paketten bölme alıyorum kesinlikle yumurta sarısı veriyorum haftada 2 defa ve 10 günde bir süt alıyoruz kaynayınca veriyorum.

Seydacelk
Seydacelk

4610

Kesinlikle doğal olarak veteriner önerileri işe yarıyor. Az miktarda yumurta ve başka bir zaman yoğurt bağışıklığına yardımcı oluyor. Bir de vitaminler falan var elbette ama veterinere danışılmasını tavsiye ederim

HillB
HillB

16165

Ben viyo kullanacağım veterinerim de tavsiye etmişti. Onun dışında Lysine Force diye bir ürün var, belki veterinerinizde vardır bir danışın.

cansuuranus
cansuuranus

12689

Kedım korona tasıyıcısı oyuzden devamlı yuksek tutmam lazım bagısıklıgınız. Bız vetomune vet expertın ummın sıstemı ıcın gelıstrdıgı bagısıklık yukseltıcısını kullanıyoruz. Prebyotık olarakda vıyo mama ama devamlı degıl ayda 1 paket. Zylex ıgnesı vurduruyorum her yıl. Bıde ev yapımı yogurt haftada 2 kere. Bıde en onemlısı kalıtelı mamayla beslemk lazım. Besın degerlerı yuksek olan .lysılınde kullanabılırsınz ama hekımınıze sormadan almayın derım .

787891
787891

118097

@selda0606 2 gün önce bende sensible mamayı sipariş ettim aşırı seçici kedim ilk defa mamayı burun kıvırmadan yedi siz ne zamandır kullanıyorsunuz acaba?

Denizygt
Denizygt

11024

Kaliteli içeriği güzel kuru mama ve Mutlaka balık yağı kullanmanızı tavsiye ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 399 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR