Köpek Sahiplenmek İstiyorum

Selam eskişehirde yaşıyorum ve bir köpek beslemek istiyorum ancak hiç köpek bulamıyorum ne yazık ki herkes üretici Olmuş şehir dışına gitme gibi bir imkanım yok maalesef şuanlık eğer bulamazsam sanırım satın alıcam hiç istemiyorum fakat sahiplendirme yapan kimse yok barınağa da baktım fakat ya çok ağır hasta oldukları için sahiplrndirmiyorlar ya da çok hırçınlar.

7 CEVAP

zibityus
zibityus

11845

bulamamanız mümkün değil yani bu sitede bile eskişehirden 10 12 tane köpek yuva arıyor. instada sürülerce var. barınakta 2 tane var benim bildiğim eskişehirdde birinde yoksa diğerinde vardır.

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426

baska sehirden nakil getiren insanlar var bulundugunuz instagram da eskisehir kedi kopek sahiplendirme siteleri var burada da var

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426

buradaki sahiplendirmede de eskisehir de yuva arayan 6 tane kopek var onlara da bakabilirsiniz :)

Teşekkürler ilana bakıyorum şimdi :)

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Mutlaka size uygun bir köpek bulursunuz. Barınakta o kadar köpek içinde hiç mi yoktu? Havlamalari sahiplenmeniz için bir engel değil uzun süre aynı yerde kaldıkları için alanlarını koruyorlar kafeslerinin kapısı açılınca kuzu gibi oluyor hepsi saldirganliktan eser kalmıyor. Barınakta hiç bulamasaniz bile etrafinizda sahiplendiren biri vardır o yoksa bile mutlaka sokakta bir köpek bulursunuz.
Bulamadım bahane değil bence arayın çok rahatlıkla bulursunuz

Salihaylmz
Salihaylmz

20768

Genellikle facebokta hayvan sever sayfalarda ya da petlebi de yuva ilanlarında illaki bulursunz

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Zaten koskoca Eskişehir 2 barınakta 400 köpek olsa hiç mi size uygun yok eğer yavru ve cins ariyorsaniz bulamazsınız tabi yetişkin köpek sahiplenin hem sıkıntıları daha az olur hem de seçenekleriniz daha çok olur

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 443 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR