Uygun Bir Sahip Nasıl Bulabilirim?

Zevcefil
Zevcefil

308 Puan

3 ay önce bulunduğum sehirin en işlek caddesine arabadan yavru kedi fırlatıldı. Koşup aldım eve getirdim tedavisini yaptırdım. Halen bende. Bu zamana kadar ilan açtığımızda 3 kere sahiplenilip geri bırakıldı. İnsanlar bizden ne istiyor bıktım hep aynı seyler. Babamın alerjisi çıktı, kızım astım krizi gecirdi, tezgaha çıktı, koltuklarimı tirmaladi,haliya kustu.. Ve bu kisileri ince eleyip sık dokudugum insanlar arasından seçtik gercekten inanmıştım iyi bakacaklarina. Digerlerini tercih etmeme nedenim çok tuhaflar sahiplenmeye gelirken posetle gelen var,karton kutuda götürmeyi teklif eden var. Bu insanlara guvenemezdim. Bana artık bir arkadaşımızın yardim etmesi sart cok rica ediyorum. Yurt dışına yerlesiyorum 2 Yil kadar tam bir yerlesmem olmayacak. Ne yaşayacağım bilmiyorum. Bu tatlı çocuğu yuvalandirmak istiyorum. Ama düzgün sahipler çıkmıyor ne yapmalı?


6 CEVAP

YigitGocmen
YigitGocmen

992

Yeniden ilanlar verin sahiplendirmek için. Fakat bir şart verin onlara, evlerini ve aile üyelerini tanımak istediğinize dair. Ben şahsen öyle yapmıştım bir arkadaşımla birlikte sahiplendireceğim eve gittim ve gayet düzgün insanlardı ve ev kedi için güvenliydi. Şu anda kendileriyle de iletişimdeyim hatta bazen kediyi görüyorum çok sağlıklı ve iyi durumda. Tavsiye ederim sizlere de.

YigitGocmen
YigitGocmen

992

Veteriner kliniklerine de ilanlar verdirebilirsiniz, instagram story de paylaşıyorlar genelde.

Zevcefil
Zevcefil

308

3 hekim de paylaştı Yigit Bey 😰🌹

Zevcefil
Zevcefil

308

Bende en görüştüm.. Hatta o son sahip o kadar iki yüzluymus ki bir kasık suda bogarim. Cok mutevazi ve sirin rolü yaptılar. 1 gece kaldı kedim onlarda ertesi gün biraktiklarinda kedim Delirmis gibiydi. Güncel ilan aciyorum ama inanin düzgün kimse yazmıyor.

Busebakis
Busebakis

1093

Biz kedimizi sahiplenmeden önce sahiplendiren hanımefendi bütün aile uyeleriyle telefonda tek tek konuştu o şekilde ikna edebildik bu şekilde tanımayı deneyebilirsiniz, ya da hali hazırda besledikleri kedisine arkadaş olarak sahiplenmek isteyen bir aileyi düşünebilirsiniz.

Hangi şehirde dünyalar güzeli bir kedi cidden nasıl bu sebeple bırakır insanlar anlamıyorum cidden

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 435 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79764 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR