Profıne Yavru Kedi Maması

Anket

Pro Plan
(3 oy)
Profine
(7 oy)
Toplam (10 oy)

Merhabalar. Mama konusunda epey sıkıntı yaşadım. Veterinerin Pro Plan veya Royal Canin kullan dedi. Royal Canin'e soğuğum, Pro Plan'ı seçtim. Ancak Profine mamanın Pro Plan'dan daha iyi içeriğe sahip olduğunu gördüm. Kedim şu an 3-4 aylık. 10kg Profine alıp kısırlaştırılmış-yetişkin mama geçişine kadar Profine kullanmayı düşünüyorum. deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

12 CEVAP

kaanpolat
kaanpolat

15498

1 ay kullandım ve proplan dan 10 kat daha iyi içerik olarak

evkedisimia
evkedisimia

2286

içerik çok bilgim yok ama proplandan sonra tüyleri güzelleşti enerjileri geri geldi

@kaanpolat Gelen yorumlar olumlu gördüğüm kadarıyla. Şu an fiyatı da gayet uygun. 10kglik sipariş edeceğim muhtemelen. Teşekkürler.

kaanpolat
kaanpolat

15498

Veteriner ler ticaret için proplan yada royal canin öneriyor ben orijen kullanıyorum dedim banada hills satmaya çalıştı neymiş orijen çok proteinliymiş veterineri boş verin profine proplan ve Royal canin den 10 kat daha iyi bir içeriğe sahipti ayrıca brit care in yeni mamaları çok iyi içirikleri muhteşem

YigitGocmen
YigitGocmen

992

ben royal canin kitten kullanmaktayım hiçbir sıkıntımız yok çok iştahla yiyiyor ve çok sağlıklı kendisi

@kaanpolat Siz Profine kullandınız mı? Brit Care'de sıkıntı yaşadım maalesef. Kedim kusma ve ishal problemi yaşadı. Mamayı önüne koyunca burun kıvırıp gidiyordu, mamasını değiştirdim yemeye başladı vr problem kesildi. O yüzden sıkıntının Brit Care mamadan olduğuna kanaat getirdim ne kadar doğru bilemem ama.

@evkedisimia Pro Plan'dan bir şikayetim yok, dediğiniz gibi tğyleri gayet sağlıklı, kucağıma aldığımda elbiselerimde tüy oluyor biraz ama o kadarı da normal. Yüzü gözü toparlandı kedimin. Ancak hemen hemen aynı maliyetlere daha zengin içerikli Profine var o yüzden kararsızım.

@YigitGocmen Pro Plan'ı ilk aldığımda burun kıvırmıştı çok iştahlı yememişti. Komşudan bir tas Royal Canin aldım, Royal Canin mamayı tercih etti 😄 Sonra kızdım ve iki mamayı karıştırdım, diliyle tek tek ayırıp Royal Canin'leri yemiş 😄 Sonradan alıştı Pro Plan'a durumu da gayet iyi. Aynı maliyete daha iyi içeriğe sahip olan Profine mamaya geçip geçmemekte kararsızım. Yorumları ve puanı gayet iyi ama yaygın bir kullanımı yok henüz.

@YigitGocmen Yazmayı unutmuşum, Royal Canin'e pancar küspesi olduğu için ve yanlış hatırlamıyorsam taurin miktarını yazmadığı için soğuğum.

kaanpolat
kaanpolat

15498

Brit care da sıkıntı yaşafıysanız Ozaman profine neye geçin ben bir ay kullandım ve severek yiyordu ama sonra ben kendi isteğimle orijen e geçti

evkedisimia
evkedisimia

2286

@alibasaran_ab hayır sıkıntı yaşamadım, sadece sahiplendiğimiz kişi annemiz yakın arkadışıydı -onun kedilerinin yavrularıydı-, onun kedisi ve yavruları çok seçiciymiş baştan o yüzden bunu seviyorlarmış dedi bizde ilk başta pek bilmiyorduk kaç yıldır kedi bakıyor dinleyelim dedik gerçekten seçici çıkdılar taze peyniri bile yemediler- bi ondan aldık sevdiler 10 kg liği ikinci kullanışımı

@evkedisimia Siz Pro Plan kullanıyorsunuz yanlış anlamadım değil mi?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 514 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR