Chinchilla Cinsi Kediyi Tıraş Yerine Tüylerin Boyu Kısaltırılamaz Mı

Yagmurclk5
Yagmurclk5

282 Puan

Kedimin tüylerinin tamamen gitmesini istemiyorum bazı yerlerdede okudum bu ekdinin dengesinide bozuyormuş tüylerini kısaltmak gibi bir seçeneğimiz var mı?

5 CEVAP

ilanekle
ilanekle

8389

Bazı veterinerler veya evcil hayvan kuaförleri kesiyor diye biliyorum. Makas traşı deniyordu galiba. Önceden araştırmıştım bende .

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Tıraş bilinenin aksine çok zararı olan bir şeydir. Ben iran kedimi zararlarını bilmeden önce bir kez tıraş ettirdim. Tüy kalitesi bozuldu. Bir daha asla tıraş ettirmeyi düşünmüyorum. Şu yazıyı lütfen okuyun https://sevgilikopegim.com/2015/03/08/kedi-ve-kopeklerde-tuylerin-tras-edilmesi/

hazalsenol
hazalsenol

10389

Benim kedim de chinchilla ve hiç traş ettirmedim her gün düzenli tarıyoruz ve çok açılmayacak düğüm gibi olab yerleri kesiyoruz makasla. Ayrıca kedimin anne babası da hiç traş olmadı ve aksine tüyleri oldukça güzel. Traş kedinin psikolojisini çok etkiliyor o yüzden olumsuz bakıyorum

mervecem
mervecem

836

Lütfen traş ettirmeyin, ben kedimin tüylerini satılan tüy makaslarıyla kendim kısaltıyorum dikkatli bir şekilde yaparsanız yarım saatinizi alıyor. kısalttıktan sonra güzelce tarayın ki üstündr kalan tüylerde gelsinler.

Yagmurclk5
Yagmurclk5

282

Teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2795 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR