Gimcat Pudding Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Tekirvenusi
Tekirvenusi

4481 Puan

Gimcat pudding hakkında çok güzel yorumlar var ama içindeki şeker kedimi hastalandırır mı ?

4 CEVAP

Succubus
Succubus

10369

Ödül mamasındaki azıcık şeker hasta etmez ama tabi olmasa iyi olur. Benim buzdolabımda duruyor içindeki şekeri fark etmeden aldım ve ameliyat sonrası yediği tek şeydi. O yüzden yumuşak karnıma geldi, bunu yemesine izin veriyorum. Ama arada ufak ufak veriyorum. Ayrıca bir markaya gözü kapalı güvenme işine inanmıyorum ben. Çok kaliteli diye tercih edip genelde ürünlerini yurtdışından sipariş ettiğim bir marka vardı. Diş macunu arayışımda direk sipariş verecektim mesela. Kaç kere geri çağrılmış diş macunları. Bir sebepten diş macunu tüpün içinde renk değiştiriyor bu da hayvanlarda zehirlenmeye sebep oluyormuş mesela. O yüzden hiçbir ürüne markası iyiyse iyidir muamelesi yapmanızı önermem.

incirreis
incirreis

2891

Gimcat ürünlerine güvenebilirsiniz, ben de tüm takviyeleri bu markadan alıyorum.

Ozge00
Ozge00

131723

Gimcatin Genel olarak ürünleri iyi ama her ürünün içeriği de iyi değil ne yazik ki. Ben şahsen sık kullanımı onermem, seker ve tuzun zararlarını biliyorsunuzdur. Mamada bile bunlardan uzak duruyoruz.

Petlover34
Petlover34

103334

İhtiyaci varsa verilebilir. Zayif, hastaysa, iştahsizsa mesela. Ama normal kuru mamasini yaş mamasini yiyorsa bunlara gerek yok bence.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 280 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR