Mama Markası

YigitGocmen
YigitGocmen

992 Puan

Merhabalar kedim 5 aylık. 3 aydır Royal Canin markasını kullanıyorum. İlk 3 ay Mother and Babycat ürününü kullandım. Daha sonrasında Kitten ürününe geçtim. Mama markamı değiştirmemi önerir misiniz yoksa kalmalı mıyım Royal Canin de. Herhangi bir sağlık problemi vs. de görmedim ayrıca.

16 CEVAP

yelizsenol
yelizsenol

991

ben de 3.5 aylık kedime bana geldiğinden beri(1.5 aydır) royal canin kullanıyorum ve herhangi bi sıkıntı yaşamadım. Fakat başta bilgisizdim şimdi araştırmaya başladıkça içeriğinin yetersiz olduğunu gördüm. Mystic deneyeceğim

mywonderfulpet
mywonderfulpet

102883

Bende kullaniyordum ama içeriğinin çok da iyi olmadiğini okuyunca araştırıp fitmin ve nd.ye geçtim dönüşümlü olarak

elifkonakci
elifkonakci

3032

Royal Canin içerik olarak pek iyi bir mama değil. İçinde fazlasıyla tahıl var. Onun yerine bütçeniz varsa N&D, Orijen veya Acana kullanabilirsiniz. Ben kedime bu markaların mamalarını veriyorum. Bütçeniz çok iyi değilse Prochoice, Felicia veya Mystic alabilirsiniz. Kullanmadım ama içerikleri fiyatına göre iyi.

elifkonakci
elifkonakci

3032

Hill's, Proplan, Royal Canin iyi sanılan ama aslında hiç de iyi olmayan mamalar. İçeriklerinde taze et yok. Et yerine tahıl katılıyor. Ve bu da kedilerde obeziteye yol açıyor. Ben de eskiden Proplan kullanıyordum. Ama biraz araştırma yaptığımda ve kedimdeki kilo artışını görünce bıraktım. Dediğim gibi N&D, Orijen ve Acana en iyi mamalardan. Hepsini kullandım. Ama aralarında hangisi içerik olarak daha iyi diye soracaksanız N&D derim.

YigitGocmen
YigitGocmen

992

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Peki Pro Plan nasıl? Bana net olarak bu marka mamayı al diyebileceğiniz bir marka var mı? Şimdiden teşekkür ederim. Bütçede bir sıkıntım yok, bulabileceğim en iyi mamayı bulmaya çalışıyorum.

YigitGocmen
YigitGocmen

992

Bir de Hill's markasını iyi olarak biliyorum o nasıl merak ettim?

YigitGocmen
YigitGocmen

992

Mümkünse bütçe aralığı da 1,5 kg için 0-200 arasında olmasını isterdim ama daha iyisi varsa tabii onu da düşünürüm.

yelizsenol
yelizsenol

991

bütçe sıkıntınız yoksa nd, orijen en iyileri ama her kedi farklı reaksiyon gösterebilir arkadaşımın kedisi nd yediğinde sürekli olarak kustu ve tekrar proplana dönüş yapmışlardı mesela... brit care de çok iyi bu arada. az az alıp deneyip herhangi bi problem yaşamazsanız sonrasında faza kiloluk alışveriş yapabilirsniz bence

MerveTurhaann
MerveTurhaann

2411

Ben kedi maması konusunda kafayı yemiştim. Denemediğim almadığım marka kalmadı çocuğum royal canini sevmesine rağmen yetersiz deyip hep başka mama aldım. Kedim şuan 7 aylık tekrar royal canine geçtim tüyleri aşırı güzel uzadı

Kultigin
Kultigin

1902

Royal Canin ve Proplan çok kaliteli mamalar değil, ama çok kötü de değiller sadece paralarını hak etmediklerini düşünüyorum. Ben de yavru kedim için bir süre Proplan kullandım herhangi bir sorun da görmedim fakat içerik olarak daha iyi olsun diye Mattiseye geçiş yaptık. Hem Proplana göre çok daha uygun fiyatlı.

LEYLAOZTURK
LEYLAOZTURK

1843

1 yaşına kadar Jungle Junior kullandım. Harika bir mama ve bol vitaminli. Kedim çok severek yiyor. Ayrıca sokaktaki yavru kedilere de bu mamadan veriyorum. Komşularım sokaktaki yavru kedilere başka marka mama vermişler onları yemiyorlar.

Anonymus386040
Anonymus386040

12005

Allah aşkına Jungle mama tavsiye edecek kadar ne yaşadınız ya bilgisiz insan gördüm ama bu kadarına pes

LEYLAOZTURK
LEYLAOZTURK

1843

Jungle junior marka yavru kediler için harika bir mama. Benim kedim de çok severek yiyor. Ayrıca sokaktaki yavru kedilere de bu mamadan veriyorum. Komşularım sokaktaki yavru kedilere başka marka mama almışlar onları yemiyorlar. Sadece benim verdiğim mamadan yiyorlar.

Anonymus386040
Anonymus386040

12005

Mamayı sevmeleri, mamanın iyi olduğu anlamına mı geliyor? Biz de pizzayı hamburgeri severek yiyoruz o zaman bu yiyecekler de sağlıklı? Böyle bir mantık olamaz. Önemli olan mamanın içeriğidir. Mamaların içerikleri hakkında bir bilginiz yoksa saçma sapan tavsiyelerde bulunmayın insanlara

flymickey
flymickey

103036

Jungle vermeyin lütfen hepimiz aynı hataları yaptık tecrübesizken. Bütçenize göre buradaki soru cevaptan filtreleyip uygun fiyatlı içeriği daha iyi mama tavsiyelerine bakabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 591 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR