Sahiplendirdiğim Kediyi Nasıl Geri Alabiliriz

İyi günler herkese. Sokaktan bulduğum yavruya araba çarpmıştı arka ayaklarında sıkıntı vardı tedavi ettirip kısırlaştırıp sahiplendirdim, sahiplenen kişi hayvan sever biriydi ve arada güvenebileceğim insanlar vardı o yüzden sözleşme yapmadım zaten ilk kez sahiplendirme yaptım bir daha 'da tövbe ettim zaten. 15 gün sonra görmeye gittim evine ve hiç memnun kalmadım ailedi kediyi istemiyor gibiydi hiç güvenilir bir aile değil 2. Kattalar ve pencere sürekli açıktı daha önce ölen hayvanlarının zebil bir şekilde öldüğünü söyledi kardeşi, sahiplenen kişi de iş için sürekli evden gidiyordu hayvan tek bir oda 'da yaşıyordu. Daha sonra kedi ayaklarında iltihap topladı bende veterinere götürmek için aldım şu an gayet iyi ve vermek istemiyorum alan kişi de baya zorluk çıkarıyor ne yapabilirim bu konuyla ilgili.

15 CEVAP

FerayeG
FerayeG

103021

Güzellikle falan anlamaz onlar. Herhangi bir sözleşme yapılmamış olması birşey değiştirmez verirken iyi bakılacağını konuşmuşsunuzdur muhakkak. Kediyi verdim ama veterinere bile ben götürüyorsam gelsin alsın bakalım alabiliyorsa. Kestirip atın bakamamışsınız şartları da düzeltmemişsiniz veterinere de ben götürdüğüme göre aldım bitti. Şikayet de etcez deseler sizde kalır o hayvan.

Ozge00
Ozge00

131723

Direkt söyleyin kediye bakamadiklarini, sıkıntı çıkarırlarsa şikayet edeceğinizi söyleyin. O şekilde bakim olmaz yaziktir günahtır. Düşse bir yerini kirsa inanim cok masraf çıkaracaktır, o zaman da kendileri vermek ister size geri.

Alperen07
Alperen07

115858

Bence uygun bir dille anlatın vereceğinizin uygun olmadığını o kedinin daha iyi şartları hakettiğini ve günahına girmesinler masum bir kedinin ve bakıma diğerlerinden daha muhtaç inşallah kolaylık olur da istemezler söylediğiniz şartlar altında o garip ölür

Minimesi
Minimesi

14601

Bence telefon konuşmanızı kayıt edip tehdit ve küfürleri polise bildirin kedinin durumunuda anlatın ozaman bir şey yapamazlar

aylinceyda
aylinceyda

14282

Kendi tehdit ve küfür etmeye devam etsin. İyi bakamadığını görmüşsünüz ve geri almak hakkınız. Çok istiyor olsaydı hayvanın ayakları o halde olduğunda geri veterinere götürürdü. Cam içinde önemleri alması gerekirdi. Sorumlulukları alamayacak biri zaten hayvan bakmamalı. Bence mesajlarını görmemezlikten gelin cevapta vermeyin. Ailesi zaten istemiyorsa onlarında işine gelecektir.

Kedi bizimle kardeşim bakıyor şu an onunla çokta iyi. En son aradığı numarayı ve kendini engelledim şu anlık sıkıntı yok umarım bizi rahat bırakır.

Verdatrtp
Verdatrtp

13066

Yani veterinere bile götürmüyorlar ben götürdüm demişsiniz bakamıyorlar demek geri götürmemekte haklısınız. Zaten sizi şikayet etseler yine siz haklı çıkarsınız diye düşünüyorum. Hayır yani zaten bakamıyorlar kediyi neden inatla istiyorlar o da ayrı bi saçma geldi bana. Muhattap olmayın kediyi de vermeyin bence.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Uygun bir dilden anlamıyor kesin olarak vermeyeceğimi söyledim küfür ve tehdit etti beni.

Minimesi
Minimesi

14601

Son durum ne ? Verdinizmi sizinlemi kediniz

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Vet hekime bile siz götürüyorsunuz gelip size kimse benim kedim diyemez. Alin geri vermeyin bakamiyorsunuz diyin camlarca tel yok diyin. Yazık hayvana

baranertaga
baranertaga

12029

Telefonunuza da çağrı kaydetme uygulaması yükleyin ararsa rahatsız ederse konuşmayı tehditleri küfürleri polise teslim edersiniz

Çağrı kaydetme indirdim bir daha arayıp küfür ve tehdit edersen şikayet edeceğim. İnsan ister istemez panik oluyor neler görüyoruz haberlerde.

Minimesi
Minimesi

14601

Aynen vallaha bence en doğrusunu yaptınız

damladamlaxx
damladamlaxx

3852

cok önemli ve pahalı bi hastalıgı cıktı ben bakmaya musaitim bundan sonra bakayim falan deseniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1660 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR