Seçim

ruffles_
ruffles_

188 Puan

Kedime şuan felicia somonlu mama veriyorum.Yakın zamanda maması bitecek.O yüzden ruffles için prochoice mama almaya karar verdim bütçem kapsamında.Prochoicein iki maması arasında kaldım.1.si somonlu olan diğeri kuzulu.Aslında kuzulu almak istiyorum tat çeşitliliği olsun diye.Sizce hangisini almak daha iyi olurdu?

3 CEVAP

Adanurr
Adanurr

2357

Uzun zamandır somonlu mama yiyorsa değişik tatlar da yemesi için kuzulu alabilirsiniz bence. Ben de 3 aydır tavuklu alıyorum onu sevdikleri için, bu sefer prochoice kuzulu aldım bakalım beğenecekler mi

ruffles_
ruffles_

188

Kurutulmuş Kuzu Proteini (%27), Hidrolize Kemiksiz Kuzu Proteini (%16), Baldo Pirinç (%14), Mısır, Rafine Tavuk Yağı, Bezelye (%6), Hamsi Unu, Karides Unu, Bira Mayası, Hamsi Yağı, Nükleotit Maya Proteini, Mineraller, Prebiotik Mannan Oligo Sakkaritler, Deniz Yosunu, Avizeağacı Özütü, Kızılcık Tozu (%0,04), Pisilyum.


Hidrolize Somon Proteini (%30), Baldo Pirinç (%19), Mısır, Somon Yağı (%8), Bezelye (%7), Hamsi Unu, Karides Unu, Bira Mayası, Hamsi Yağı, Nükleotit Maya Proteini, Mineraller, Prebiotik Mannan Oligo Sakkaritler, Deniz Yosunu, Avizeağacı Özütü, Kızılcık Tozu (%0,04), Pisilyum.


Bu arada felicia somonlu ile prochoice somonlunun içerikleri birebir aynıymış, oranlar değişiklik göstermiş bazı maddelerde tabi

ruffles_
ruffles_

188

Bu arada kendi kedimw hills ideal Balance veriyorum bu sokaktaki kedim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 387 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR