N&D Kullanıp Deri Sorunu (Vb.) Yaşayanlar

ferhat05
ferhat05

15802 Puan

Sadece tavuklu mu deride alerji yaptı sizde?
N&D kullanırken başka bir sorun yaşadınız mı?

4 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Bazı kedilerde tavuk sıkıntı yaratabiliyor. Bizimki tavuk harici asla başka mama yemez, tavuk da dokunmuyor zaten. Her kedi farklidir.
Nd bazı kedilerde alerji yapabiliyor. Bu sadece ndye de özel değil. Yine kedi ile alakalı. Bizde de mystic alerji yapmıştı.
Ben kullanmadim kedim sevmiyor nd ne yazık ki ama daha önce mamalari araştırırken bir suru yorum okumustum. erkek kedisinin idrar yollarında sıkıntı yaşayanları gördüm birkaç kez, protein fazlalığı diyerekten alerji yaptigi iddia edilmiş çoğunlukla. Genelde alerji ve idrar sorunları vardi sanirim. Her kedide etkisi ayni olmuyor, kullanip memnun kalanlar da çok.
İsin en kötü yanı da bu, anca deneyerek öğrenebiliyoruz :(

aylinceyda
aylinceyda

14282

Kedilerde her mamanın etkisi farklı oluyor. Her mama da problem yaşama olasılığınız var yani N&D’ye özel olarak değil. Kediniz alerjik yapılı, hassas bir cilde sahipse tavuk aromalı mamaları kullanmamalısınız. Tavuk aromalı dışında ki aromaları deneyebilirsiniz hassas ciltli bir kediniz varsa. Ben N&D tavuklu kullanıyorum kısır ve yavru kedime de. İkisine de en iyi geldiğini gözlemlediğim marka da N&D oldu. Az su içen bir kedinizin varsa tuzlu mamaları kullanmamalısınız. Az su içen kedilerde tuzlu mamalar/gıdalar üriner sistemi rahatsızlıkları oluşturur. ProPlan içerik olarak beni tatmin etmiyor ama önemli olan kedinizde gözlemlediğiniz etkisi.

ruffles_
ruffles_

188

Ben kendi kedime hills veriyorum ve memnunum.İdeal Balance serisi

ferhat05
ferhat05

15802

Denemek istiyorum içeriği genel olarak iyi ve kaliteli. Ama sağlık sorunu yaratma riski beni endişelendiriyor. Veteriner hekimimiz reklam yapmadı hiç ama pro plan sattığı için belki pro plan önerir. Kısırlaştırılacağı için daha da dikkatli mama seçmeliyim. Pro plan de kötü değil ama şüpheli.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 294 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81133 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR