Kedim Oyun Oynarken Kızgınlığa Girdi

roserna
roserna

2480 Puan

arkadaşlar dün kedimin her zamanki oyuncağıyla oyun oynuyorduk. ucunda çilek olan bir olta. normalde etrafımda döner oyuncağı yakalamaya çalışır sonra bırakırdı. ilk defa ısırdı ve bırakmadı biraz hırlamaya değişik miyavlama sesi çıkartmaya başladı. halıya sürtündü sonra yalandı ben ses çıkarınca beni ısırmaya başladı sonra yine halıya geçti sürtündü. normalde veterinerimiz kısırlaştırma için diğer ayı uygun gördü yani yakın bir zamanda yapılacak ameliyatı. benim anlamadığım şey her zaman oynadığı oyunla kızgınlığa girmesi normal bir şey mi?

3 CEVAP

roserna
roserna

2480

başka hiçbir eşyada yapmıyor ya. bu zamana kadar bu şekilde bir kızgınlık belirtisi de göstermedi. ilk defa böyle. miyavlaması vs vardı ama sürtünmesi ısırması yoktu. diğer oyuncaklarına bakmıyor bile sabah oynamak için oyuncağını getiriyor oynayınca da bırakıp halıya sürtünmeye başlıyor. oynamazsam rahat böyle bir sıkıntısı yok. normalde oynayınca rahatlar miyavlamazdı. anlamadık. ısırmasına izin veriyorum o zaman rahatlıyor sonra yine aynı oyuncağı istiyor.

ferhat05
ferhat05

15802

Kızgınlık belirtisi göstermiş size. O oyuncağı sahiplenmiş ve dokunmanızı istememiş olabilir. Yani sorun oyuncak değil de kedinin kızgınlığı. Bu başka bir eşya da olabilir.

ferhat05
ferhat05

15802

Kedinizin kızgınlığında böyle yapması gayet normal bir şey. Kısırlaştıktan sonraki dönemde böyle şeyler yapabilir. Ne de olsa hormonlar kalıyor içinde ama emin olun sıkıntı olmaz kısa sürede geçer.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 342 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR