Mutfak Tezgahına Çıkma Sorunsalı.

chazal
chazal

763 Puan

Herkese selam.. Kedimi 4 ay önce henüz 2 aylıkken sahiplendik. Yani 6 aylık dişi kedim var. Kendisine bir türlü mutfak tezgahına çıkmaması gerektiğini öğretemedim fotoğrafta da gördüğünüz üzere. Aslında onun suç olduğunu biliyor "hayır, hayır!" diyince iniyor, illa kendi dediği olacak çıkıyor yine de :) Bu sorunu çözebilen var mı?

11 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Onceden annemin cok takıldığı bir konuydu ama siz ne kadar engel olursaniz o kadar cikar. Biz cok aey denedik. Bantlar denedik, koku denedik, islak bırakmayı denedik. Yok. Bir sure idare ediyor ama sürekli bant vs olmasi bizim için de zor oluyor. En sonunda bıraktım, bu sefer de bir iki çıktı sonra kendi vazgeçti.
Simdi biz varken çıkmıyor asla, biz salonda otururken bir bakıyorum tıkırtı geliyor. Tezgaha çıkmış bir şeylere oynuyor.her türlü çıkıyor yani. En azindan biz bir şeyler yaparken çıkmıyor. O yüzden bırakın takılsın, engelledikce inat yapıyorlar sanki.

Ozge00
Ozge00

131723

Resimde bile tezgahta sanırım :D

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Temizlerken sirke ile temizlerseniz yine de çıkar mı acaba?

mashask
mashask

6029

Malesef ki kedilerin huyu sanırımm, bizimde yavru kedimiz var o da yemek masasından cıkıyordu masanın yerini değiştirdik daha cıkamıyor 😂 büyüyünce baş edebilir miyiz bizde bilemiyoruz

sforselin
sforselin

119776

İlgisini çekecek bir şeyler bırakmamaktan başka çare yok bence :/

damladamlaxx
damladamlaxx

3852

mutfagı kapalı tutuyoruz genelde ama acık olunca da cıkıyo yani kedi bu diyip gecmek lazim kendileri ne isterse onu yapıyolar..

baranertaga
baranertaga

12029

Benim kedimde tuxedo cinsi ve tezgaha bayılır tuxedoların oryak özelliği sanırım😅

alabalik32
alabalik32

13406

Bizimki de yemek masasına çıkıyordu. Her seferinde hayır diyerek aldım odadan dışarı çıkardım. Maşallah şimdi 9 aylık 1.5 aydır masaya çıkmıyor artık.

Alperen07
Alperen07

115858

Benim kedim de ilk geldiği günler bir iki defa tezgaha çıktı ensesinden tutup hayır oraya çıkmak yok dedim maşallah maşallah şimdi hayatta çıkmaz ben balık felan ayıklarken kokusunu alır gelir yanıma ayağa kalkar tezgaha tutunur konuşur benimle tabi miyavca ama kesinlikle balığa dahi çıkmıyor yani olgun oğluşum benim ama kediden kediye farkeder bizimki gururlu ağır abi kızınca zoruna gidiyor birdaha yapmıyor 2 yaşında bu arada

Findikthecat
Findikthecat

14187

Bizimkide smokin yani tuxedo ayni sayilir internetende arastirdiginizda gorebilirsiniz cok inatcilar bence inadina gitmemek en iyisi cunki kizdikca inadina yapiyorlar bence hic kizmayin zaten o cikmaz artik

chazal
chazal

763

Cevap için teşekkür ederim herkese.. Olduğu kadar artık, yapacak bir şey yok :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 464 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR