Kedi Kuru Mama, Lütfen Yardımcı Olun

ElanurAksoy
ElanurAksoy

3999 Puan

Arkadaşlar kedimde bu olayı dün farkettim sizede anlatayım, sokaktaki canlar için mama alıyorum genelde dün jungle kuzulu almıştım bahçemizdeki kediler için, arttı bir kısmı eve getirdim, evde ne yapacağını merak ettiğim için bir tane jungle kuzulu aldım, birde kendi mamamız hills tavukludan aldım, ikisini uzattım gitti jungle yedi, sanırım mamadan sıkıldı, bunu düşünmemin bir sebebide dün doğru düzgün kuru mama yemedi 3 4 saat kaldı kuru maması normalde bitirirdi, bir önceki mamamız felicia tavukluydu, acaba tavuklu mamadan mı sıkıldı dedim, size asıl sorum sizler bize fiyatı max hills gibi 1.5-2 kilogramı 100-120 arasında bir kaliteli mama önerir misiniz, 6 aylığız 3 kere mama değiştirmiş olucaz, çook uzun süre kullanabileceğimiz bir mama markası arıyoruz lütfen yardımcı olun bize, kendi deneyimlerinizide ortaya koyarak, önerilerinizi bekliyorum

5 CEVAP

aylinceyda
aylinceyda

14282

Brit Care Crazy önerebilirim. Genellikle kediler aroma değişikliği yapmayı, yeni tatlar yemeyi isterler. Aroma değişikliği yapabilirsiniz.

ElanurAksoy
ElanurAksoy

3999

Brit Care'da hiç gerçek et olmadığını söylüyorlar aslı nedir bilmiyorum ama

Littlecats
Littlecats

1599

Royal canin öneririm kedim iştahla yiyor fakat içinde çok tahıl olduğunu söylüyorlar. Bence hep aynı kuru mamayı kullanmak yanlış. Ben bir dahaki sefere pro plan kullanıcam.

aylinceyda
aylinceyda

14282

Royal canın ve ProPlan’ın içeriğinde hiç gerçek et yok, et unları var. Brit Care Crazy’de %22 tavuk eti, %22 tavuk unu bulunuyor. Aynı fiyatlı diğer mamalar arasında içerik bakımından yine en iyisi Brit Care.

NURSENA123
NURSENA123

5159

bence en iyisi nd max 20 tl fazla vererek kedinize iyi bir seçenek sunabilirsiniz ben de eskiden çok bilgili değildim en iyisi hills dir derdim içeriklere bakınca farkı anladım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 305 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR