Kedim İlk Tüğ Kustu Sonra Ne Yediyse Kusmaya Başladı

aslihan8888
aslihan8888

593 Puan

Yumak halinde tüğ kustu sonra aradan yarım saat geçmeden mamasını yedi sonra mamasını sindirmeden kustu birdahada birşey yemedi. Ama sanırım kağıt yada peçete yemiş kustuğunda öyle birşey çıkıyor parça parça nasıl yedi anlamadım. 7 kere kustu 2 günde mamasından başka birşey yemezdi onuda yemez oldu. Sosis bir sever yerdi onu bile yemedi. Birazcıkta halsiz gibi nedenini araştırdım normal deniliyor. Ama yinede birşey yememesinden korktum.

5 CEVAP

vhope
vhope

2508

Sosis vermeniz çok zararlı onu söyleyeyim. Midesi bulanıyor olabilir eğer yabancı cisim yuttuysa veterinere götürün derim en azından kontrol amaçlı çünkü yemek yememesi çok kötü sonuçlar doğurabilir. Geçmiş olsun :(

aslihan8888
aslihan8888

593

Veterinerimi arıyorum hastaları varmış konuşamadık havalarda çok kötü dışarı çıkaramıyorum. Dün gece yine kusmuş. Sabah kalktı mamasını yedi suyunu içti şuan dolaşıyor evin içinde bir sorun yok gibi umarım tekrar kusmaz.

Bulut_kedi
Bulut_kedi

1889

Çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir...

Nayeli
Nayeli

2785

Kusma tekrarlıyorsa ciddi bir sorun...mutlaka baktırmalısınız

pamuk18pamuk
pamuk18pamuk

13496

Tüy kustuysa tüylerini yalarken yutmuş olabilir ve bu bağırsaklarının tıkanmasına da neden olabiliyor bunun için bir jel satılıyor ve sanırım kusma yerine dışkısı ile atıyor sanırım bizde yakında alıcaz ama başka birşey de olabilir siz yine de veterinere götürebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 744 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR