Mystic Zararlimi ?

Findikthecat
Findikthecat

14187 Puan

Merhaba 1.5 kg mystic kisirlastirlmis mama aldik 2 gundur kullaniyoruz zararlimi acaba biz sorun yasamadik ama cogu kisi onermiyor birde 0-100 tl arasi hangi mamayi onderirsniz (1.5 2 kg olarak )

10 CEVAP

Anonymus386040
Anonymus386040

12005

Şöyle bir sıkıntı var Mystic'te; Türkiye'deki denetlemeler yeterli değil. Firma ile iletişim kurmaya çalışıyorsun, cevap vermiyorlar. Soruyorsun gerçekten doğru mu bu içerik diye, cevap vermiyorlar. İçinde et var mı cidden diyorsun, cevap vermiyorlar hatta engelledikleri bile oluyor. Bu çok şüpheli bir durum. Yalan yanlış içerik yazmış olma ihtimalleri çok yüksek geldi bana. O yüzden ben de bir sıkıntı yaşamamama rağmen bıraktım bu mamayı. Prochoice alabilirsiniz uygun fiyatlı en iyi bu var. Bonacibo da bir seçenecek olabilir ama Prochoice daha iyi bence.

Kultigin
Kultigin

1902

Ben 2 ay Proplan kitten kullandım herhangi bir sorun olmadı kedim de severek yiyordu. Fakat içeriği biraz daha temiz olsun diye Matisse aldım, şuan geçiş dönemindeyiz.

Ozge00
Ozge00

131723

İçeriğinin doğru olup olmadığı hakkinda tereddütler var. Bende kullandim alerji yaptı, değerlerinde de düşüş olmus. Ona dayanaraktan içeriğinin yüzde yüz doğru olduğunu düşünmüyorum. Felicia da yerli ama onda bu sorunu yaşamamıştık. Her mama her kediye iyi gelmiyormus.

aylinceyda
aylinceyda

14282

İçeriği bu kadar temiz olan bir mamanın, bu kadar fazla problem yaşatmaması gerektiğini düşünüyorum. İçeriğinin doğru olduğuna da inanmıyorum. Mystic kullanan çoğu kişi sorun yaşıyor. İshal, cıvık kaka, iştah azalması vb. gibi. Brit Care Missy önerebilirim.

Kultigin
Kultigin

1902

İçerik olarak güzel bir mama. Kediniz üzerinde bir yan etkisi olmadığı sürece kullanabilirsiniz bence.

senaau
senaau

17289

Mystic içerik olarak iyi gözüküyor ama kullanan çoğu kişi kendisinde hazımsızlık ishal gibi sorunlar yaşadığını söylediği için riske atmaya değmez bence. Bende bu yüzden almadım. 100 liraya kadar da birçok mama var zaten proplan hills advance o Aralıkta 1.5 kg si geçen t r endyolda nd bile düşmüştü 100 kusur liraya.

Findikthecat
Findikthecat

14187

Proplan suan indirimde acaba kullanan varmi

Findikthecat
Findikthecat

14187

@aylinceyda bu soruyu sorduktan sonra gidip tuvalet kabina baktim ishal olmus suana kadar 1 kere bile ishal olmayan kedi bu mamadan sonra ishal oldu :*

Ozge00
Ozge00

131723

Geçmiş olsun, tavuk göğsü varsa haşlayıp verebilirsiniz. İyi geliyor ishale

winrina_
winrina_

1086

İstediğiniz her mamayı alabilirsiniz.Nd,matisse,britcare,brüt,brüt hipoalerjenik,bozita,sanabelle,fitmin purity gibi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 513 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR